Merhabalar, 2010 Model Sata Fe aracımın alt takımını komple yenilettim (yetkili serviste değil) ancak aracın görüntüsü fotoğraftakiler gibi oldu. Araba sürekli yüklüymüş gibi duruyor ve arkaya biraz yük atsam amortisörlerden vurma sesi alıyorum. Bunun bir ayar ı mı vardır ya da orijinal amortisörün açık - kapalı uzunlukları yan sanayiye göre farklı mıdır? Bir bilen varsa ve yardımcı olabilirse beni çok sevindirir. Denizli veya İzmir' den bu sorunla ilgili iyi bir oto tamirci önerileri de alabilirim. Şimdiden teşekkürler
Yan sanayiye göre farklılık olmaması lazım. Amörtisör yanlış veya yapamamışlar. Ayarı varsa da onu ustanın halletmesi gerekirdi.
ilgileriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. amortisörleri şase numarası vererek kendim tedarik ettim. 2010 santa fe nin orijinal arka amortisörlerinin basınç değerini ve ölçülerini bilen varsa yazabilir mi
Temin ettiğiniz amortisörün markası nedir? Ürün kodu ya da parça kodu nedir? Santa fe'de var mı bilmiyorum ama bazı modellerde aynı araç için yağlı ve gazlı amortisörler oluyor. Bu bir fark yaratır mı bilmiyorum ama konuyu biraz irdeleyince ortaya çıkar belki sorunun sebebi.
aynı üretim modellerin üzerinde farklı helezon kombinasyonları ile farklı amortisörler oluyor. muhtemelen siz gazlı yerine yağlı tedarik ettiniz. sökülenler duruyor mu?