Merhaba arkadaşlar aracım 2010 dizel Getz ilk aldigimda birinci viteste gaza basınca hızlanan ivmelenmesi süper olan araç şu an yığılma yapıyor manifolt ve egr temizliği yapıldı ama durum aynı aceba bu turbo kaynaklimi bilmiyorum ama turboya baktım öyle çok bı boşluk yok ama az bı ıslık sesi var sorun neden olabilir?
Yok hayır baktirmadim ama debriajla ilgili bı silkeleme yada titreme filan yok yinede olabilirmi aceba
evet debriyaj müşüründen olabilir. arızanız enjektörden de olabilir. bence bir turbocuya ölçüm yaptırmanız iyi olur. ne kadar basıyor bakılmalı.
Aynı sorun bende var. Enjektörleri değiştirdikten sonra oldu. İyi bir usta bulabilirsen şanslısın. Yoksa deneme yanılma yoluna giderler çok geçmiş olsun
Haftaya bir aksilik olmazsa partikül temizliği, egr kontrol, katalizör kontrol, turbo kontrol, baskı balata ve üst kapak contasını kontrol ettiricem. Şansıma hangisinde sorun çözülürse yazarım sana
Partikül temizliği yaptım sorun yine devam ediyor. Bugün bir usta ile beraber kullandık bana girebildiği yere kadar gitsin dedi. Başka yapacak birşey yok dedi. Bende büyük bir ihtimal ilana koyup satacağım biraz düşük fiyatına