Arkadaşlar herkese merhabalar aracım 2010 model i30 hız sabitleyici taktırabilirmiyim varsa fiyatlar ve taktırılacak yer hakkında biligisi olan var mı.
2011 yılında İstanbuldaki servislerde 1000 liraya takıyorlardı. Ben de 2011 model dizel manuel aracıma 10bin km.de taktırmıştım. Geçen sene aracı satana kadar da sıkıntısız kullanmıştım.
Ben de 2010 otomatik benzinli İ30 sahibiyim. Sanki manuele oluyor ama otomatige olmuyor dediklerini hatırlıyorum. Hatta ilginc gelmişti. Genelde otomatiğe olur çünkü. Lenovo A7020a40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşi yapmaya çalışanlar oldu. Mesela ben direksiyondan orj kumada anahtarını ebay dan getirtebilsem başlıcaktım işe. Ancak olmadı. En başında aracınızın motoru ve vites cinsi bunu destekliyor mu araştırmak lazım. Bazı motorlarda malesef olamıyor. Ardından parça temini gerekli. Kumanda anahtarı ve tesisatı, direksiyon zembereği değişimi, ardından gösterge tablosuna led ampül montajı, bu maceraya yanınızda atılmak için boş zamanı olan deneyimli biri gerekecek. Malesef hepsi bir arada baya pahalı olacaktır. Sizin çin elzem bir özellikse o ayrı. En kolayı araç değişimi. Tabi uğraşmak isterseniz neden olmasın.