Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 model 1.6 SELECT aracımı satıyorum fiyat tavs

'Sohbet' forumunda emre01 tarafından 16 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    arkadaşlar 2010 model 1.6 motor era select aracımı satıyorum 17bin km de kaza darbe vs yok 2. el başlığı altına daha önce konuyu açtım.... burada sizden ricam her ne kadar fiyat hakkında yorum yapılamaması isteniyorsa da yarın pazara götürüp satacağım için araca bir fiyat belirlemeniz malum ne oto alım satım işiyle ilgileniyorum nede ticaretle şu azdı bu çoktu gibisinden kavga edecek değilim zatenhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifpazartesi de kredimi çekmeye gideceğim çünkü artık gözden tamamiyle çıkardım kesin kararımı verdim satış konusunda linkleride ekleyeyim bi fiyat yorumu yaparsanız çok sevinirim yarın ne yazayım bu araca ben çünkü ilan hazırlayacağım birazdanhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-sahibinden-2010-model-1-6-0-dan-farksiz-16-700km-de-select-era-46488309/detay
    http://www.araba.com/3765705/Hyundai%20Accent%20Era%201.6%20Select

2. AmonRA34

AmonRA34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aracınız sıfırdan farksız.Yazdığınız fiyat gayet makul görünüyo.Fakat sahibindene koyduğunuz fiyatın yaklaşık 1.000 TL altına satabilirsiniz.Yani işin aslı satmak istediğiniz fiyatın bin tl üstünü koymanız lazım internete.İnsanlar 25.500'ü görünce ben bunu 24.500'e alırım der ve eğer fiyatı indirmezseniz biraz zor satarsınız.Benim tavsiyem vereceğiniz minimum fiyatın 1.000 TL üstünü yazın internete.

3. bozaci

bozaci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayırdır emrecim niye satıyorsun aracın gayet temiz görünüyor

4. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hocam inanın bıktım zaten normalde aklımın ucundan geçmezdi aracımı satmak fakat blue nun çıkışı alt üst etti planları. direk gittim siparişi verdim ha verilmiş bi sözleşme veya kapora vs yok ortada tabiki istediğim an vaz geçebilirim blue dan fakat bu kadar bakınca alalım artık gibi oldu yoksa okuldan eve kullandığım araç çukura bile girmem 2. el alacak olsam sanırım mümkün değil bulamam böyle bir araç ama laf anlatamıyorum kimseye...... internette ortalama 27bin tl civarı yazılmış fiyatı pazarlık yapmasın kimse direk arayana vereyim diye indirimli fiyatı yazdım acayip acayip tekliflerle gelen gelene galeri 25 vereyim dedi yok dedim keşke uğraşmadan verseydim diyorum çünkü kafayı yedirtecek arayanlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifyarın pazarda satılır gibi geliyor bana hiç götürmedim pazara filan üstüne de yazmadım aslında satılık diye 25.500 mü yazayım kartona yoksa daha yüksek mi acaba ??

5. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    siz yazarken bende cevapta yazmışım aslında satış nedenimihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifeve geldim baktım blue çıkmış aradan ortalama 7 dk geçti ve bu karar çıktı ortaya yoksa kesinlikle garantisi bitmeden satmam diyordum aslında birazda müsriflik oluyor yaptığım farkındayım ama ne diyeyim...

Düzenleyen : emre01

6. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ah be abicim şöyle 6-7 ay sabredemedinmi....bende senin arabaya hasta oldum ancak borçlarım var en erken aralıkta bakacam eralara.........bence fiyat iyi alıcı gözüyle söylüyorum. 1.6 hiç durmaz hemen giderdi ancak ha bir haftada satmışsın ha 1 ayda 24500-25250 tl arası gider. ben 25500 tl.yede alrım niye diyeceksen temiz araba bulmak hakikatten zor. arkadaşım corsa arıyor 3 aydır düzgün ya yok yada satılık olanda daha düşünemeden satılmış oluyor.

Düzenleyen : huyndaimurat

7. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    keske denk gelseydi cok sevinirdim zaten ins aracim memura yada aileye gider diye dua ediyorum cunku mumkun degil bence bu tarz bir arac bulmak bende zamaninda aylarca nasil aradigimi bilirim cunku hic birimiz kolay alamiyoruz turkiye sartlarinda maalesef ..... ama anlatamadim derdimi almak icin arayanlara anlatamadan da bir galerici filan alacak herhalde o olacak bagaja daha poset koyulmadi aldigimdan beri bir tane montum var yedek dursun diye bide semsiye o derece diyeyim ins yarin ihtiyaci olan temiz temiz binecek bir alici alir da hem kendi sevinri hem belki dua eder https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    piyasa öyle olmuşki hangi aracı sorarsanız sorun bu işten anladığını söyleyenlerden pahalı cevabını duyarsınız ama onların araçları hiç pahalı olmaz nedense. alana satana bakınca durum öyle değil...yarın inşallah kullanıcıya gider aracınız. nakit durumunuzu bilmiyorum ama çok acele etmeyin gönlünüzden geçen fiyata verin en az 24500 olsun yazık olur yoksa............dediğim gibi araba arayanlar bilir gerçekten temiz araba yok gibi birşey.

9. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    iki hafta önce 2010 model 1.4 team (abs yok) 23000 tl.ye satıldı. bunun gibi birçok örnek verilebilir. acele etmeyin....

10. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
  11. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ilk gun galeriye sordum 25 vereyim devrini alayim hemen dedi bende pek acele etmeyeyim dedim zaten blue icin mayisa gun verdiler diye vermedi acikcasi yoksa hyundai de arac olsa dayanamaz verirdim gibi geliyor... arayanlar 24 bucuk ile 25 arasinda fiyat veriyor biraz inat ettim aslinda bucuktan assagiya vermem diye cunku km yapmis team lere 24 civarina alici cikiyor hem 1.6 hem select hem boyle bir arac olunca acelemde yok daha ama 10 bin tl kredi cekecegim pzt gunu parayi vereyim aradan ciksin diyorum bide araca binme oldum tedirginlikten emanet gibi oldu iyice satar ayak biri surter filan ugrasmayayim diyorum acikcasi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

12. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
  13. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    tesekkurler.

14. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    baktim simdi o araclara temizmis gercekten onlarda ... 27 filan yazilanlar biraz abarti gibi demek ama bi kac gun daha bekleyip 25 bucuktan dusmemek lazim anlasilan... ama bizim insanimiz da ilginc cok israr eden biri oldu 25e yok bucuk olmazsa olmaz dedim sonra gel hadi 25 olsun dedim bu sefer 24bucuk dedi :DDDD kimi 24bucukta israr ediyor kimi yol parami verir msiin diyor kimi soru sorup kapiyor bide caldirip kapayan vs derken gicik oldum bu satis isine bi kurtulursam bulasmayacagim bir daha :))

15. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    inan sadece sabır 25000tl ye satarsın .....benim eski yumurtaya geçen sene sıfır bayiileri 6500 tl, galericiler 7000tl alsatçılar 7500 tl. veriyordu ve hepside yemin ediyorlardı daha fazla etmez diye ben 8400 tl.ye verdim. alanda dua etti abi çok zor araba bulmak saol falan filan diye...................ben admire alırken 12000 tl. 1.3ler ...heryer kaynıyo.. yok o şöle bu böle....akşam gördüğüm arabayı bir düşüneyim arayım sizi diyorum. ertesi gün satılmış. valla bulunca yapıştım adam 13750 tl. birde üstüne lpg montajı 1000 tl....herkes laf etti pahalı aldın vb.....sonuç yok arkadaş temiz araba bulunmuyor.....bul getir aynısını alacam diyorum tık yok.......satarsın hemde seçerek satarsın...acele etme....

Düzenleyen : huyndaimurat

16. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    tek cozemedigim olay galerici direk 25 verdi ama kendi binecek gibi bir konusma yapti haftaya da bi pazara gotururum olmazsa pzt giderim galeriye tekrar olur biter once 25 icin 2 saat israr edip kabul edince 24 bucuk olmaz mi diyen arkadasa da herhalde daha 30 verse satmam arabayi https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif hayirkisi bakalim 1 hafta daha durayim zaten mayista gelecekmis blue 1. sirada beklemem ragmen listede gun vermiyorlar dogru duzgun mayis diyorlar sadece yani en az 20 gunum var https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

17. SoysaL06

SoysaL06 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    237
    Ad Soyad:
    Mustafa SOYSAL
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    abi galeri 25 verdiyse götür galeriye ver adam ekmek yesin denildiği gibi 25500 yazarsanız pazarlık sünnettir namında insan fiyatı düşürmek ister fiyatta zorlanırsınız araba sıfır ayarında ese dosta gitmesini tavsiye ederim ama 2009 brc tüplü team absyi 24500e verdi mehmet hocam o yüzden aracınız değerinin altında gidiyor acele etmeyin derim hem select modeli sizinki ona göre
    Düzenleyen : SoysaL06

18. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaz da geliyor. Fiyatlar artar. Acele etmeyin. Daha iyi bir fiyata satarsınız. Bu arada neden satıyorsunuz. Yol tutuşundan mı şikayetçisiniz.

19. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    yok ben aracimin her seyinden memnunum fakat nasil olduysa ,yazdigim gibi daha once , bluenun ciktigini gordum 5 dk da satilik yazdim iyi mi yapiyorum kotu mu yapiyorum tartisilir orasi aslinda bi sure daha binmek lazimdi bu arabaya ama ok yaydan cikti gibi bi durum oldu 1 hafta daha bekleyecegim olmazsa ya gider takasta veririm bayiye yada gider galericiye birakirim arabayi artik anlasildiki fiyati da gayet makul tutmusum ki biniciye 25 e gel dememe ragmen naz yapti ama neyse https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif bekleyelim bakalim haftaya kadar.....
    Düzenleyen : emre01

20. ebola32

ebola32 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    blue güzel araç ama BENCE 2010 model era select satıp blue almak çok akıllıca gelmiyor. yine de herkesin kendi bileceği iş. satış konusunda alçaktan uçmayın bence. sonuçta mecburiyet yok yani. denk gelip parayı verene satın, arabanızı hiç etmeyin.

Bu Sayfayı Paylaş