Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 model 1.5 crdi full + full getz ?

'Getz Forum - Club' forumunda CheLoves tarafından 22 Mart 2011 tarihinde açılan konu

1. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba ,

Arkadaşlar gecen yıl arkadaşım sıfır olarak Getz almıştı aracı 2-3 ay sonra yurtdışına yerleşeceğinden dolayı satmak durumunda fakat ufak bir sorunumuz var ;

Arac : Hyundai Getz 1.5CRDi VGT ABS 4HY KLM SR 88 hp modelidir kısacası getzlerin en full olanı bir araçtır ve ufak bir fiyat araştırması yapmak istediğimizde acıkcası emsallerini bulamadık gibi bişi.Araç full donanımlı abs 4 hava yastıgı , sunroof ön gövde krom kaplama , kapı kolları krom olup kazası yoktur ve içinde sigara felan içilmemiştir bakımları hep yetkili servisinden yapılmış ve faturaları durmaktadır ve 40.000 km de 2010 model bir araçtır.Bunu ilan olarak internette ilan açmak istediğimizde fiyat olarak sizde ne yazmalıyız ? En azından aşağı yukarı bir fiyat ne olabilir sizce ?

Düzenleyen : Levent

2. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Aracınızın resimlerini eklerseniz iyi olur. Dizeller hakkında fiyat bilgim yok ama 21.500-22.000 den ilan verebilirsiniz.Alacak kişiye mutlaka pazarlık payıda bırakmalısınız. Hayırlısı olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif

3. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Resimleri mevcut değil fakat 2007 modellerini 18 .000 tl satılıyor 21.500 normal bir fiyatmı yani ?

4. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    şimdi biraz arastırdımda sıfırı zaten 27.700 müş sızınkının ekstrası sunroof olması oda fıyatı arttırmaz daha kolay satılmasını saglar bana gore km sıde 40.000 olmuş artık fiyatını ona göre siz cıkartın michaelın dedıgı gıbı 20-21 gıbı bı rakama satılır gözüküyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif <div ="left pb5" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(198, 200, 203); margin-bottom: 1px; -: initial initial; -repeat: initial initial; "><div ="left satis1" align="left" style="font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; width: 370px; padding-top: 12px; padding-right: 0px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; "><div style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-left: 20px; ">Model <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Tavsiye Edilen Satış Fiyatı <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Mart Ayı Kampanya İndirimi <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Tavsiye Edilen İndirimli Satış Fiyatı <div ="left pb5" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(198, 200, 203); margin-bottom: 1px; -: initial initial; -repeat: initial initial; "><div ="left satis1" align="left" style="font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; width: 370px; padding-top: 12px; padding-right: 0px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; "><div style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-left: 20px; ">1.4 DOHC START <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">23.400 TL <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">1.000 TL <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">22.400 TL <div ="left pb5" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(198, 200, 203); margin-bottom: 1px; -: initial initial; -repeat:

5. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

6. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia

7. fbuyukkale

fbuyukkale Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2010 model dizel start olanlara yani en boş olanlara 21-22 istiyolar

23-24 den aşağı kesinlikle vermeyin bence..

8. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    ben km sıne cok demedım ama az da degıl sımdı arkadaslar 23-24 lıra dıyorsunuzda sıfırı 27 lıra hangı adam gıder sıfırı bırakırda 40 bındekı arabaya 23-24 verır
    27 lıraya aynı donanımda sadece sunroof eksık sıfırını verıyorlar dıkkatınızı cekerım bunda hyundaının ıkıncı elının alakası yok hersene sıfırının fıyatını ındırdıklerı ıcın boyle oluyor normal sartlarda bu aracın sıfırının 30 dan asagı olmaması lazım ama hyundaının polıtıkası markasının ıkıncı elı fabrıkayı ılgılendırmıyor nasıl daha cok satarıma bakıyorlar

9. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Gecenlerde rayici gerçek bir fiyat araştırması için SEAT ın bir bayisine gittim ve öyle bişi olmamasına rağmen bir Leon alacağımı aracımı takasa sokacağımı söyledim adam araca baktıktan sonra 22.500 ye takasa sokarım aracını dedi bende onların üzerine kar payı koyarak söylediğini varsayaraktan en az 23 lira olacağını düşünmüştüm.

10. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    takas teklıflerı sızı yanıltmasın atıyorum adam takastan 4 bın kazanmak ıstyorsa onu herturlu uydurur sızın parmagınıza bal sürer obur taraftan fıyatı sısırır gene ıstedıgını alır
    ben aslında ne eder tartısmalarına hıc gırmek ıstemıyorum hıcte sevmıyorum bır yorum yapmıs olduk Allah tan hayırlısı dıyorum ınsallah ıstedıgınız fıyata satarsınız bu senede bıraz sansınız var cunku araba pıyasası baya hareketlı gunesın cıkmasını bekleyın sonrasında 3 gun ıcınde satacagınıza emınım

11. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Yok ben bunu tartışma olarak görmüyorum en nihayetinde ortada tartışmaya girecek bir durum söz konusu değil sadece fikir alışverişi öneri aldığımı düşünüyorum.Zira siz beni tanımazsınız ben sizi tanımam , tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.

12. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    CheLoves standart yazı fontu kullanın

13. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Neden ?

14. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
  15. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkürler Yüksel.Kuralları okumazlar birde neden diye sorarlar.İllaki sorgulayacak..?

16. CheLoves

CheLoves Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

Sevgili Levent Bey ,

Anladım kadarıyla site moderatör yada yöneticisisin bu benim için önemli değildir.Eğer kullanıcılardan biri yalnış bir hareket yapmışsa uyarmak ve bilgilendirmek için seni yönetici yapmışlardır.Zira yalnış yapılan birşey göremiyorum ve yazı fontu standart olacaktır diye bir madde yoktur , sadece büyük harfle ve gereksiz yazılardan kacınması gerektiği söylenmiştir.Ayrıca sorgulayacağım tabi ki koyunmuyum en doğal hakkım neden yalnış yaptığımı sorgulamak.İsterseniz yönetici olmadan tekrar forum kurallarını bir daha okuyun.Ayrıca ,Forum Kuralları ,kural 2 ;

2)Forumdaki bir kullanıcıyı bir konuda bilgisi olmadığı veya
    az bilgisi olduğu için veya bir konuda hatalı bilgi verdiği için
    suçlayıp hakaret edemezsiniz. Böyle durumlarda lütfen olaya kibarca
    yaklaşın.

Saygılar

Düzenleyen : CheLoves

17. peace

peace Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL