Merhaba , Arkadaşlar gecen yıl arkadaşım sıfır olarak Getz almıştı aracı 2-3 ay sonra yurtdışına yerleşeceğinden dolayı satmak durumunda fakat ufak bir sorunumuz var ; Arac : Hyundai Getz 1.5CRDi VGT ABS 4HY KLM SR 88 hp modelidir kısacası getzlerin en full olanı bir araçtır ve ufak bir fiyat araştırması yapmak istediğimizde acıkcası emsallerini bulamadık gibi bişi.Araç full donanımlı abs 4 hava yastıgı , sunroof ön gövde krom kaplama , kapı kolları krom olup kazası yoktur ve içinde sigara felan içilmemiştir bakımları hep yetkili servisinden yapılmış ve faturaları durmaktadır ve 40.000 km de 2010 model bir araçtır.Bunu ilan olarak internette ilan açmak istediğimizde fiyat olarak sizde ne yazmalıyız ? En azından aşağı yukarı bir fiyat ne olabilir sizce ? Düzenleyen : Levent
Aracınızın resimlerini eklerseniz iyi olur. Dizeller hakkında fiyat bilgim yok ama 21.500-22.000 den ilan verebilirsiniz.Alacak kişiye mutlaka pazarlık payıda bırakmalısınız. Hayırlısı olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif
şimdi biraz arastırdımda sıfırı zaten 27.700 müş sızınkının ekstrası sunroof olması oda fıyatı arttırmaz daha kolay satılmasını saglar bana gore km sıde 40.000 olmuş artık fiyatını ona göre siz cıkartın michaelın dedıgı gıbı 20-21 gıbı bı rakama satılır gözüküyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley24.gif <div ="left pb5" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(198, 200, 203); margin-bottom: 1px; -: initial initial; -repeat: initial initial; "><div ="left satis1" align="left" style="font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; width: 370px; padding-top: 12px; padding-right: 0px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; "><div style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-left: 20px; ">Model <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Tavsiye Edilen Satış Fiyatı <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Mart Ayı Kampanya İndirimi <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">Tavsiye Edilen İndirimli Satış Fiyatı <div ="left pb5" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(198, 200, 203); margin-bottom: 1px; -: initial initial; -repeat: initial initial; "><div ="left satis1" align="left" style="font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; width: 370px; padding-top: 12px; padding-right: 0px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; "><div style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-left: 20px; ">1.4 DOHC START <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">23.400 TL <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">1.000 TL <div ="left satis2" style="font-family: Tahoma; font-size: 10px; color: rgb(52, 55, 62); text-decoration: none; : left; font-weight: bold; width: 100px; padding-top: 12px; padding-right: 10px; padding-bottom: 5px; padding-left: 0px; ">22.400 TL <div ="left pb5" style="font-family: Verdana, Arial, Tahoma, Genova, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; color: rgb(102, 102, 102); text-decoration: none; padding-bottom: 5px; : left; -: initial; -attachment: initial; -origin: initial; -clip: initial; : rgb(198, 200, 203); margin-bottom: 1px; -: initial initial; -repeat:
2010 model dizel start olanlara yani en boş olanlara 21-22 istiyolar 23-24 den aşağı kesinlikle vermeyin bence..
ben km sıne cok demedım ama az da degıl sımdı arkadaslar 23-24 lıra dıyorsunuzda sıfırı 27 lıra hangı adam gıder sıfırı bırakırda 40 bındekı arabaya 23-24 verır 27 lıraya aynı donanımda sadece sunroof eksık sıfırını verıyorlar dıkkatınızı cekerım bunda hyundaının ıkıncı elının alakası yok hersene sıfırının fıyatını ındırdıklerı ıcın boyle oluyor normal sartlarda bu aracın sıfırının 30 dan asagı olmaması lazım ama hyundaının polıtıkası markasının ıkıncı elı fabrıkayı ılgılendırmıyor nasıl daha cok satarıma bakıyorlar
Gecenlerde rayici gerçek bir fiyat araştırması için SEAT ın bir bayisine gittim ve öyle bişi olmamasına rağmen bir Leon alacağımı aracımı takasa sokacağımı söyledim adam araca baktıktan sonra 22.500 ye takasa sokarım aracını dedi bende onların üzerine kar payı koyarak söylediğini varsayaraktan en az 23 lira olacağını düşünmüştüm.
takas teklıflerı sızı yanıltmasın atıyorum adam takastan 4 bın kazanmak ıstyorsa onu herturlu uydurur sızın parmagınıza bal sürer obur taraftan fıyatı sısırır gene ıstedıgını alır ben aslında ne eder tartısmalarına hıc gırmek ıstemıyorum hıcte sevmıyorum bır yorum yapmıs olduk Allah tan hayırlısı dıyorum ınsallah ıstedıgınız fıyata satarsınız bu senede bıraz sansınız var cunku araba pıyasası baya hareketlı gunesın cıkmasını bekleyın sonrasında 3 gun ıcınde satacagınıza emınım
Yok ben bunu tartışma olarak görmüyorum en nihayetinde ortada tartışmaya girecek bir durum söz konusu değil sadece fikir alışverişi öneri aldığımı düşünüyorum.Zira siz beni tanımazsınız ben sizi tanımam , tavsiyeleriniz için teşekkür ediyorum.
Lütfen Forum Kurallarını Okuyun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif https://www.hyundaiclubtr.com/forum/forum_posts.asp?TID=10
Sevgili Levent Bey , Anladım kadarıyla site moderatör yada yöneticisisin bu benim için önemli değildir.Eğer kullanıcılardan biri yalnış bir hareket yapmışsa uyarmak ve bilgilendirmek için seni yönetici yapmışlardır.Zira yalnış yapılan birşey göremiyorum ve yazı fontu standart olacaktır diye bir madde yoktur , sadece büyük harfle ve gereksiz yazılardan kacınması gerektiği söylenmiştir.Ayrıca sorgulayacağım tabi ki koyunmuyum en doğal hakkım neden yalnış yaptığımı sorgulamak.İsterseniz yönetici olmadan tekrar forum kurallarını bir daha okuyun.Ayrıca ,Forum Kuralları ,kural 2 ; 2)Forumdaki bir kullanıcıyı bir konuda bilgisi olmadığı veya az bilgisi olduğu için veya bir konuda hatalı bilgi verdiği için suçlayıp hakaret edemezsiniz. Böyle durumlarda lütfen olaya kibarca yaklaşın. Saygılar Düzenleyen : CheLoves