Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 itibarıyle Atikerden başkasına gerek yok

'LPG Sistemleri' forumunda bulentdegismis tarafından 10 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. bulentdegismis

bulentdegismis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben Adana'da çalışıyorum ve öğretmenim.LPG dönüşümü yapılırken dikkat gerektiren gerektiren iki aracım var,biri 2009 Accent Era Otm.Vites diğeri 2010 Corolla Otm.Vites.
    Daha önceki araçlarım Lpg'li(Brc) Vectra ve diesel Corsa idi.Onları satınca araçlara lpg taktırmam gerekti.Zamanında araştırma yapmıştım ama teknoloji değişip geliştiğinden 2 hafta tekrar araştırdım.Atikerin yeni yazılımı ve bazı arabalar için horizon enjektör geliştirmesiyle hiçbir probleminin kalmadığınıgörüyorum.Ayrıca 4-5 yıl öncesine göre kaliteyi artırdığını söyleyebilirim.
    İki aracıma da Adana Yiğit Otogaz Atiker bayiinde Kadir Usta tarafından montaj yapıldı,gayet memnunum.İlgi ve alakaları da oldukça tatminkar.Bazı bilgileri sizinle de paylaşıp neyi niye yaptıklarını da öğretiyorlar müşteriye.5 şubelerinin olması boşona değilmiş.
    Ayrıca beimle beraber gelen arkadaşımın 2007 1.4 Polosuna da atiker montajı yapıldı yine sorun yok,yine 5 saatte teslim edildi.
    Bence 2010 yılı itibarıyle daha fazla para verip Atikerden başka kit taktırmaya gerek yok.her sistemin ara sıra küçük sorunları olabilir,sonuçta 200'ün üzerinde araç çeşidi var,ama sistem olarak aynı sistem monte ediliyor.Sonuçta servis ve yedek parça çok çok önemlidir.
    Yiğit Otogaz ve Adana şubesi çalışanlarına sonsuz teşekkürler,tüm arkadaşlarıma tavsiye etmeye devam edeceğim.kolay gelsin.

Bu Sayfayı Paylaş