Kıymetli arkadaşlar , maalesef araba konusunda çok çok tecrübesiz bir kardeşinizim, ilk defa araba alacağım, mahallemde oturan birisi 2010 model Hyundai Getz 1.5 VGT Start , 100 bin kilometrede, arabasını satıyor, arabanın değişeni, boyası yok, arka tampon, çiziklerden dolayı boyalı, sol aynası değişmiş, ayrıca park sensörü, sis farı , uzaktan kumandalı LG teyb var sonradan takılmış bütün bakımları da serviste yapılmış mahalleden olduğu için 26 bin lira istedi. Sizce fiyat makul mü, çünkü borçlanıp alacağım, Kısa sürede cevap vereceğim ! Hoşgörünüz ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim, iyi forumlar...
Eğer anlattığınız gibiyse bence fiyatı makul duruyor şimdi kötü albealara o paraları yazıyorlar ama baktığınız start donanımı getzin en boş donanımı içinize siniyorsa bence alın ama 100.000 kmler de getz ve eraların turboları sıkıntı verebiliyor ona iyi baktırmanızı öneririm.
Anlattığınıza göre güzel bir araca benziyor. Fiyat da uygun gibi. Tanıdık olması sebebiyle 25 bin TL'ye bitirebilirseniz tadından yenmez. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
normal kullanımda 100 bin kmdeki hiçbir getz turbosu arıza yapmaz, arıza yapan azınlıktadır. alacağınız aracı alacağınız adam kim olursa olsun bir ekspere götürün, mutlaka kendiniz kısa süreli olsa bile sürün. fiyat normal, bu mevsimde zaten alım-satım yok, o nedenle bu tip güzel araçla görünebiliyor,
İlginiz ve hoşgörünüz için teşekkür ederim, servise gösterildi araba, temiz çıktı,daha önceki servis kayıtları da duruyor arabanın, 2 aydır araba bakıyorum, bu fiyata makul bir şey bulamadım , 30 bin lira vereyim dedim, getz dışında Renault Clio 1.5 dCi Grandtour tarzı aile arabası bakıyordum, kredi çekecektim, o paraya bile en az üç boya bir değişen var, anlamadığım şey arkadaşlar İstanbul'daki arabalar hadi çizik, boyalı mutlaka ama bu Anadolu'da da temiz araba yok ya da bana denk gelmiyor , temiz olanlar ise (gerçek manada temiz) , uçmuşlar, bu yüzden temiz çıkınca kaçırmak istemedim, o yüzden acil sordum, bende hayırlısıyla 26'ya aldım, ufak çocuk olunca araba çok çok lazım oluyor maalesef, şimdi sigorta yaptıracağım inşaallah.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayirli olsun getz dogru tercih ama sanirim ilk arabanuz gaza az basmanizi oneririm zira getz cok seri birden hizlaniyo sonra durdurmak sikinti oluyo. Allah kaza bela vermesin insallah
babandan bile alsan expertiz yaptır derler. servis kayıtlarını mutlaka al ne kadar peişinat vereceksin kredi çekerken uygun fiyatlı 0 arabalarda var şuan 15 flan peşinatın varsa 0 da alabilirsinz
İlginiz için tekrar teşekkür ederim. Cümlemize Allah kaza bela vermesin, benim gibi yeni araba alacak olanlar adına bilgi paylaşımında bulunayım, belki bir fikirleri olur,axa sigortadan 1080 tl 9 taksitle sigortalattım, kaskodan 1280 lira istediler, yaptırmadım, kararsız kaldım. Daha düşük sigorta fiyatları verdiler, onlar da 900-1000 arasıydı ama birçok kesintisi vardı ven de axayı tercih ettim.Sigorta fiyatları uçmuş, araba fiyatları gibi, bizim yörede bir atasözü var: "Yetim hırsızlığa çıkmış ay akşamdan doğmuş" derler, o da bizi buldu. Arabayı almadan sıfır araç fiyatlarına bakmıştım, en makulu dacia sandero gelmişti bana uygun en azı 45 bin civarı gibiydi. Bana gereksiz pahalı geldi, aynı şartlar geçen sene olsa alınırmış, Ben de 5-6 bin borçlandım bu getzi aldım.