Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 Hyundai Getz 1.4 Doch Start Ortalama Değeri

'Getz Forum - Club' forumunda resdemx tarafından 19 Şubat 2022 tarihinde açılan konu

1. resdemx

resdemx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    8
    Ad Soyad:
    murat kaya
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Merhabalar arkadaşlar, 2013 yılından bu yana aracın sahibiyim. Ailemiz genişlediği için artık araba bize küçük gelir oldu ve değiştirmenin zamanı geldi de geçiyor diye düşünüyorum. Bu nedenle aracımı satmak istiyorum. Ancak fiyat skalası bu aralar çok değişken olduğundan kolay satılır fiyatına karar veremedim. aracımın özellikleri, eksikleri aşağıdaki gibidir. Ortalama fiyat önerilerinizi bekliyorum.
    - Manuel, mavi renk, 210.000 km, Brc sıralı sistem lpg (muayenede lpg tankı sök tak yapılıyor)
    - kaporta durumu: sol taraf, bağaj ve sağ arka kapı boyalı değişen yok ama bence temizlik amaçlı komple boya gerektirir şekilde. Özellikle tavanda çizik ve anten dibinde 4-5 cm çaplı boya atması mevcut. ön kaputta ufak boyutlu taş izleri var. (en önemli sorunu kaporta)
    - motor durumu iyi, gerekli bakımlarını zamanını geçirmeden yaptırıyorum. hatta baskı balata, triger, devir-daim, 4 amortisör, ön diskler ve akslar 200bin km de geçen yıl değişti.
    - hasar kaydı benden önce olmak üzere (2010-2013) 4 parça halinde toplam 3000 civarı kadar. ağır hasarı yok son 6-7 yıldır kasko yaptırıyorum zaten.

2. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    bence 110 bin.

Bu Sayfayı Paylaş