arkadaşlar 2010 getz aracımın hoporlör cd caları cok vasat,elimde eski aracımdan kalma pıoneer teyp var ancak servisin söyledigi üzerine takamıyorum,servis aracta jant teyip degisimi aracı garanti dışı bırakır diyor,janttı kendilerinden almam sartıyla bunun olabilecegini ama teyip degişimini kendilerinin yapmadıgını söylüyorlar,ben aracımın hoporlörden önce teyibini degiştirip yine randuman alamassam hoporlör degisimine gitmek istiyordum tesisat kurdurmak istemiyorum sadece ses biraz tok cıksın okadar,sizce bu gibi durumda garanti bozulurmu,taksam servise bakıma gittigimde bundan ötürü zorluk cıkarmalarından cekiniyorum.. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif
motorda olabilecek sorunu garanti yapmak zorundalar çünkü teyple motorun hiç alakası yok .sadece teyple ilgili veya hoparlörlerle ilgili promlem çıkarsa garanti olmaz onlarda bişey değil . diğer kısımların garanti dışı olması imkansız.
araca sonradan takılan ve bunun neticesinde doğabilecek arızalar garanti kapsamı dışında kalır. ben olsam teypimi yada hoparlörümüalır servise götürürüm bu teypinin yada hoparlörüntakılmasını istiyorum derim.takılan teyp yada hoparlöre garanti vermesinler ama diğer aksamları kendi işçiliklerine güvenerek garanti kapsamında değerlendirsinler derim.
işçiliğini verdikten sonra takmak zorundalar sonuçta hizmet veriyorlar. nasıl motor yağını müşteri götürünce koymak zorunda kalıyorlarsa..
her yetkili servis yapar, sadece işçilik ücreti isterler ayrıca da kendileri montaj ettikleri için garanti dışına çıkmayacaktır aracınız
Selam servis dışında aracınıza takılacak teyp hatalı montajdan elektrik arızasına sebep olursa, elektrik aksamı garanti dışına çıkar onarımı ücretli olur. saygılar Düzenleyen : shadow-ca
ne kadar saçma bidurum valla ilk defa senden duyuyorum ben far sensörü taktırdım dışarda o aradada merkezi kilit motoru arıza yaptıydı adamlar direk değiştirdiler garantiden demek servis servis değişiyo
burada iki durum vardır. 1-merkezi kilit motoru arızası far sensöründen kaynaklanmamıştır. 2-oradaki garanti uzmanı bu konuya dikkat etmemiştir.
valla biz buna servis farkı dielim ben servisimden çok memnunum kesinlikle hiç bi prüz yok hatta lpg attıracaktım bir araa sağolsun servis müdürü sen lpg attır hiç bi problem olmaz eğer olursa bile gerekeni garantiden aynı şekilde yaparız dedii...