Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2010 getz ön göğüs nasıl sökülebilir

'Aracın İç Modifiyesi' forumunda dved tarafından 6 Nisan 2010 tarihinde açılan konu

1. dved

dved Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    merhaba arkadaşlar 2010 model getz aracımın ön göğüs kaplamasını, ( teybin bulunduğu kısım ) iki hava kanalını, ve iç kapı kolçaklarını orjinalindeki gibi griye boyatmak istiyorum. iç kapı kollarını ve havalandırma kanlllarını sökmeyi biliyorum ve kolay ancak orta göğüs kısmını sökmeyi bilmiyorum . bu işlem çok zor bir işlemmidir ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar .

2. dved

dved Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yardımcı olabilcek kimse yokmu arkadaşlar ?

3. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    orta göğüs kısmını sökmek için göğüsün alt tarafından çekiceksiniz klipslidir yanlış hatırlamıyorsam 8 tane klips olması lazım..Havalandırmalara gelince onlar sökülmüyo sanırım.gerçi tam incelemedim ama neyse:D

4. dved

dved Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için . https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif klipsili ise zaten herşekilde sökerim ben onu . https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

5. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ancak göğüsteki sis vs elektirik kabloları var soketli onlara dikkat edin ayrıca klima sistemindeki 2 adet teli sökmeniz lazım bi tanesi torpido gözünün arka tarafında tam polen filtresinin önünde olan tel diğeri ise direksiyon kutusunun alt tarafındaki cebin alt tarafından geçen tel:D yoksa kasma yapar sökemezsiniz.zorlarsanızda tel kopma yapabilir.50 defa orayı dağıttırdığım için çok iyi gözlemledim:d

6. dved

dved Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    yardımlarınız için teşekkürler .

7. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu

Bu Sayfayı Paylaş