selam arkadaşlar, 2010 madel 2,0 crdi otomatik vites sonatam şanzıman dağıttı. 1 haftadır istanbulda bakmadığım yer kalmadı ama yeni şanzıman bulamadım. bildiğiniz çıkma veya sıfır şanzıman bulabileceğim yer var mı? cidden bıktım artık aramaktan. Lütfen bilen varsa yardımcı olsun bana.
Geçmiş olsun bende merak ettim nasıl nir sıkıntı yaşadınız, aracın km si kaç bu arada? Birde servis e sordunuz mu tamir veya yenisi için ne kadar fiyat istiyorlar. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hyundai servisleri onarim yapmiyor otomatik viteslerde. Fabrikanin sanziman departmanina gonderiyorlar, orada revizyon yapiliyor. Dagitma olayini anlamadim, selenoid arizasi yada konvektor arizasi icin ustaniz bunu dediyse bunlar onarilabilen arizalar. Komple degisim gibi bir secenege gerek yok bu gibi durumlarda.
Fiyat korkunç geldi bana ne şekilde bir sorun olduda şanzıman bu hale geldi. Daha doğrusu ne yaşandı kaza çarpma alttan darbe vs gibi. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi hiç bi sorun yoktu arabadan hafif bir uğultu sesi geliyordu sonra bi gün birden bire yolda giderken aşırı derecede bilye sesine benzer bi ses gelmeye başladı sonrası da malum zaten. En ufak bir kaza darbe söz konusu değil
Tekrar geçmiş olsun. Bilya sarmasından dolayı komple şanzıman dagılırmı bilgim yok ama tek işi otomatik şanzıman tamiri olan bir yer bulup bir göstermekte fayda var. D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Abi sonunda sorunu çözdük, Şanzıman'ın içinde tirbün varmış galiba o tirbün parçalanmış ve bu yüzden bu kadar sorun çıkartıyormuş. tirbin ve bi kaç parça daha yenileyerek eski şanzımanı tamir edebildik.
Gecmis olsun. Trubin hyundai de ucuz, gecen sene bir arkadasa 850-900 gibi bi rakama almistik. Tamiri bile bu fiyatlarda.