Arkadaşlar biliyorsunuz farklı yerlerde farklı şekilde 1.4 yeni team abs ile ilgili yorumlar yapılıyor. Bu başlık altında kıyaslamak için aracı kaça aldık, yanında neler verildi, kaskosunu sigortasını kaça yaptırdık yazarsak bir katkı sağlamış oluruz. Ben aracımı haftaya teslim alacağım. Aracımı 23.000 TL ye aldım.
ben 2008 senesinde 22250 Tl ye aldım yanında paspas birde trafik seti verdiler kaskosunu 950 tl ye yaptırdım sigortasını hatırlamıyorum....şimdiden hayırlı olsun
Arkadaşlar bu başlığı okuyorsunuz. keşke cevap olarak birşeyler yazsanız. acaba okuyan arkadaşların yazacak birşeyi yokmu?
en pahalı ben mi aldım 23.500 era team 2010 (14 kasım 2009da aldım.) ama eski aracı takasa verdim ve ötv indirimi yoktu.. sanırım bu yüzden pahalıya geldi
hayırlı olsun. pahalı değil, normal almışsınız. ben de 1.4 team abs otomatik modelini 24.400 TL'ye aldım 22 aralıkta.
arkadaşlar ben bugun aldım team abs yalnız 29 aralıkta parayı yatırdım zamanım yoktu bugun aldım arabayı.22.500 e.bugun sordum 24.850 olmuş.kasko 600 tl.diğerleri anahtar teslim zaten.bi de yakıta değinecem ildışından aldım aracı 200 km yolda 50 tl benzin yaktı.sıfır araç için 6.8 lt değer harika zamanla 6 lt ninde altına düşer.depo 150 tl ye doldu ve 800 km yol gideceğe benxiyor.harikaa .saygılarr
10 ocakta aldım team modeli abs yok 21.900 e.daha henüz işlemlerini bitirebildim aracı ay sonuna kadar teslim edecejkler.
31 aralıkda aldım abs ebd mevcut ve seslı sensor var 23000 geldı .734 ak sıgorta kasko yalnız yakıt 160 bılıraya 360 km yaptı ıkı depo oldu aynı hala bıde amatısorler cok ses yapıyor
iyi almışsınız hayırlı olsun. bende sensör yok 375 tl daha pahalı sadece yangın tüpü ve çanta verdiler(ıvır zıvır var)