İç arka aydınlatmanın dış kabı kırılmıştı sarkıp sallanıyor sevimsiz bir görüntüsü var yetkili serviste yok üretilmiyormuş artık çıkmacıları da dolaştım İstanbul'da denk gelemedim. Nereden nasıl temin edebilirim fikir verebilecek parça kod no vs. bulabilecek bir arkadaş var mıdır? Hep ortadaki ve öndeki çıkıyor arkaya dair bir şey bulamadım Bir de sağ basamak arka plastiği çıkmıştı vakti zamanında hangi basamak olduğunu bile bulamadım bulsam üreticiyle tedarikçiyle biriyle belki iletişime geçerim ama bu plastiği bulabileceğim bir yer bilen var mıdır veya hangi basamak marka model olduğunu anlayabilen? Orijinal mi yan sanayi mi nedir ne değildir hiç bilemedim bulamadım..
Kırık parça duruyorsa 3D yazıcı da yapılır mı ki? Ayrıca yan basamaklar araca sonradan takıldığı için parçasını bulmak çok daha zor oluyor.
Kırık parça yok maalesef bir eşya taşırken herhalde takıldı tavana çat deyip gitti örneği bile yok internette Yan basamak hangi marka model onu bile bulamadım bulsam kovalayacam devamını da..