Slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sonata ile ilgili klavuza yazmayın gizli ayrıntılar var mı Ayrıca kumandadan pencere ve sunroofun kapanma ihtimali var mı takılan modüller sıkıntı yaratır mı tşkler
aleykümselam diyerek başlık sahibini selamsız bırakmayalım öncelikle. aslında yeni bir konu açmak daha mı isabetli olur diye düşündüm. sonra belki bu konu kısmen de olsa aynı hizmeti görür dedim. benim de bir sorum var. 2009 crdi vgt h-matic (140 hp) denk geldi. EF kasa sahibi olarak NF kasalara bir hayli uzağım. yani bilgi sahibi değilim. ben fotolar üzerinden incelediğimde bu araçta cruise control fonksiyonu göremedim. acaba vgt h-matic 2009 dizel kasaların en boşu mu? bu nedenle mi cruise controlle alakalı bir işaret bir düğme göremedim? bilgilendirirseniz sevinirim.
Bilgileriniz için çok teşekkür ederim. Direksiyonda multimedia fonksiyon tuşları var. 2009 dizel istisnasız 150 hp sanıyordum ama ilgilendiğim araç 140 hp. Ben de şaşırdım. ağırlık olarak 1688 kg. makyajsız şasenin ağırlığı ile aynı. konsol makyajlı. sunroof yok. Sanırım bu pakette cruise control yok.
Direksiyonda sağ tarafda cc tuşları yazmışken bende sorayım internetde bakım parçalarını alabileceğimiz önerdiğiniz site var mı sonata parçası pek yok da