http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...deSearchFilter=false&showViewPreferences=true Yeni araç almayı düşünüyorum linkdeki araç hakkında yorumlariniz nedir 4-5 yıl kullanmayı planlıyorum tavsiye edermisiniz ederi ne kadardır tskler
Hyundai Sonata 2.0 CRDi H-Matic 2011 Model 54.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 192432709 Fiyatı aşmıyorsa şu araca da bakmanızı tavsiye ederim baya iddalı açıklama yapmış hem yazılımlı hem diri ve bakımlı duruyor araç. Servis bakımlı olması büyük bir artı. Tabiki model ve fiyat farkıda var
Fiyat olarak biraz yüksek ayrıca km olarakda düşük km tercihim hocam fiyat nasıl benim verdiğim linkdeki araç için ayrıca fotolarda gördüğünüz hata ve var mi tskler
Hyundainin motoru kolay kolay bitmez zaten servis bakimli e haliyle orijinal parca (filtreler vs.) kullanildigi için bi sorun olmaz crdi motorlar dayaniklidir.hele otomatik sanzimana diyecek laf yok biraz geri kalmis klasik bi sanziman var ama sorunsuz sağlamdir hakkini fazlasıyla verir.sonatalarda kronik olarak bir problem duymadim.eğer ilandaki araç temiz ve kilometre orjinalse dediği gibi servis bakimliysa siz 4-5 sene demissiniz ama daha da fazla binersiniz.ben de 2sene binicem diye almistim ama gel Gorki 13 sene oldu ama hala biliyorum benimkide otomatik
Araç en full olan modeli yani sunroof vs. E kilometre de dediği gibiyse ve sürekli servis bakımlı ise değişen boya durumuna göre biraz pazarlıkla alınabilir. Yani aslında diğer ilanlara bakarak anlayabilirsiniz durumu;100.000 km üzeri bir parca değişen iki parca boyalı vs. Araçlar 42den baslamis. Eğer dediği gibi çok temiz ise 47 filan verilir.unutmayin en dolu modeli o yüzden fiyat digerlerine gore biraz yüksek her sonata da sunrof yok mesela. Bir servise göstermekte ve plaka sorgulamakta fayda var. Zaten temiz ise aldiginiza pişman olmazsiniz