2009 model 21.000 km deki h 100 üm... pek modifiye edilmeyen kamyonet serisi h100 ü tarzımıza göre biraz modlayalım dedik ve sonuçlar fotoğraflarla sizlerle... uygulanan aksesuarların listesi: çizilmez amerikan cam filmleri mavi led ön park ampulleri mavi led arka plakalık ampulleri beyaz ledli iç mekan aydınlatması 8000 k xenon farlar ve sis aydınlatmaları direksiyon ve vites topuzu sedefli kaplama nikelajlı paspaslar krom çıtalı özel ön tampon ızgarası kromajlı arka egzoz ucu arka kapak üstü e altı nikelajlı şerit kaplama ön farlara siyah karbon kaplama arka stop ve ön sinyal karartma kapı kolu,göğüs,el freni karbon kaplama ön tampon altı mavi renk şerit neon ışıklandırma kasa içi krom saç kaplama kasa dışı beyaz karbon kaplama lastiklere beyaz yanak uygulaması sunroof görünümlü tavan rüzgarlığı konsol üstü peluş örtü ön cama yeni trend hastasıyız dede arması arka kapağa metal H100 yazısı ve stickerler ön motor bakım kapağına bayrak ve nazarlık armaları ön tampon altı siyah karbon fiber kaplama yorumlar lütfen
Süper Duruyor Kazasız Belasız.. Hyundaideki Mercedes 403Konforu 94 Hp Motor Eskide Kaldı Artık 125 Hp CRDİ O Makineyi UçuruyorUçuruyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley16.gifFakat 94 ü Bile Tutamıyorduk 125i Hiç Tutamıyoruz
bu aracın kupası bence çok hoş.. Acaba neden stararex e aynı kupadan denememişlerkı.. 10 numara olurdu..
güle güle kullanım maaşallah çok temiz görünüyor.bizdede var ama bu kadar temiz değiş iş nedeniyle.acaba yakıt tüketimi normal kullanımda ne kadar yakıyor?
selamlar...öncelikle yorumlarınız için teşekkürler...ilk olarak yakıt konusuna değinelim...ben aracımla genelde 70 km hızda 2000 devirde seyrediyorum...ve bu sayede baya bi yakıt ekonomisi sağlıyorum...ne kadar yaktığını ölçme fırsatım olmadı ama duyduğuma ve çevremde baya h 100 kullanıcısı var onların dediklerine göre 40 krş civarı yakıyomuş...euro 4 lerle arasında 10 krş luk bi fark var diyolar...bana göre bu fark çokta değil...belki uzun yolda fark edebilir ama ben aracımı çok kullanmıyorum...onun için pekte önemli değil...arabam 16 binde...saat gibi... birde kasa meselesine değineyim...araca pek yük atmıyorum...yükleme yapacağımda ise seyyar tabanlığı var...onu tabana serip onun üzerine yükleme yapıyorum...dikkatli kullanmakta bana göre çok fayda var...bu sayede aracımı ilk günkü gibi muhafaza ediyorum... herkese selamlar...
Aracınız 0 gibi maşallah.Ben de bu araçların torkuna hastayım.Çok fena yapıştırıyor insanı koltuğahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
Yahu böyle araç kaldı mı memlekette gerçekten nacizanelerden bir tanesi helal olsun temizlik ve güzelliğine titizliğinize