Arkadaşlar, 2009 model Getz aldım. aldığım aracın oto teybinde usb/mp3 player yazıyor. Usb denilince aklıma bu teybe usb aygıt takılır diye geldi ama bunu başaramadım. size teybimin resmini ekliyorum. en sağ alt köşedeki TA/AF tuşunun altında bir kapakçık var. orada R7 (sanırım) girişi var. Fotograf makinelerinin data kablosu girişinden. Bu girişten teybe bir usb aygıt nasıl takılır. teybin giriş resmini bulamadım. ama aşağıda vereceğim resimdeki girişin aynı bu resimdeki kabloyu takmaya uygun bir giriş. yalnız usb ucu değil de diğer uç için. yanlış anlamayın. bilen anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden herkese teşekkürler.
Tam da o en alt resimdeki kablodan lazım size, 1 ucu teybin R7 çıkışına takılacak, diğer ucu USB çıkışı şeklinde olacak.USB belleğinizide bu kabloya takacaksınız.
iyi de sedat_ bey usb belleklerin kendilerine usb girişinden girilmez ki. usb belleklerin de R7 gibi birişleri olur kablonun usb ucu bilgisayara takıllır. hatta resimdeki mp3 çalara bakın usb girişi yok ki. onun da R7 çıkışı var. yani bana her iki ucu da R7 olan bir kablo lazım eğer usb bellek kullanacaksam. değil mi ?
Hocam ben sana resim eklicem o adaptörden alcan bende senin gibi kullanıyorum Sent from my iPhone using Tapatalk
Kardeşim cok tesekkur ederim. Böyle bir aparat görmüştüm internette. İşe yarar mi bilemedim. Hemen alıyorum. Çok sağol. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forumdan Cenker(Cenkerdemir) abi de bu durumla karşılaşmıştı. Eğer konuyu görürse size yardımcı olur. Küçük uçtan büyük uca çeviren direk bi parça vardı. Oda ondan almıştı
Bende onu anlatmaya çalıştım, bu işi halleden tek bir kablo var. Bende getz' imde onu kullanıyorum.Akşamı beklerseniz eğer resim atabilirim. Şuan yavru otoparkta yatıyorda :RpS_cool:
Hocam kablo benim eski bir telefonumun kablosu aparatıda arkadaştan aldım onun için hiç araştırma yapmadım arkadaşların dediği gibi kablo kalabalığını ortadan kaldırcak başka bir aparat vardır Sent from my iPhone using Tapatalk
ya aslında evet bu aparat tam iş görecek aparat. kablo çirkinliği de olmaz belki. gerçi bunun ucuna flaş bellek takılınca epeyce uzun bişey ortaya cıkar o da hoş olmaz. ama ben istanbulda yaşamıyorum. burada öyle her parçayı bulmak mümkün olmuyor. internetten ısmarlasam astarı yüzünden kargosu kendinden pahalı. iki ucu dişi usb olan aparattan buldum. 2,5 TL. kablodan evde yığınla var. yarın deneyecem. sanırım çalışır. herkese teşekkür.