2009 erama tüp taktırdım 6000 km taktırmıstım şimdi 14000 km oldu aracım 14000 km kadar sorun yasamadım ancak son 1 haftadır sabahları calıştırdığım zaman araba tekliyor ve sarı ikaz ışığım yanıyorum şehir merkezine uzak oldugum için servise götüremedim. bakıyorum hidroliğine yagına suyuna hersey normal acaba bu sorun tüpten mi kaynaklanıyor araba zorlanıyor bazen sebebi ne olabilir cevaplarınızı bekliyorum
eğer soğuk motorda tekleme (zorlanma rolanti çok fazla düşüyor ise )bu sorun ortaya çıkıyorsa...bir gün boyunca benzin ile kullan geçecektir...serviste yol ince ayarlarınıda yaptırabilirsin..selamlar..saygılar..
tesekkürler deneyim bakım bir gün insallah düzelir tüp taktırdığıma pişman oldum valla ama malum ekonomik benzin pahalı mecbur kaldık...
hayırlısı olsun ilk önce benim şahin arabam vardı üzerine BRC otogaz sistemi taktırmıştım ve gayette memnundum şuna takıldım 6000 km taktırdım 14000km oldu demişsin bu arada gaz filitrelerini degiştirdinmi ben şahinde her 5000km filitrelerini degiştirirdim bakım yaptırdınmı arabaya gaz bakımını bundanda yapabilir ama malum artık sabahları havalar sogudu geç çalışması olası birşey ama şimdiki gazlı araçların çogu sabah ilk önce benzinde çalışıyor bildigim kadarıyla bence gazcıya bir baktırmanda fayda var.
Sarı ikaz ışığı dediğiniz arıza lambası ise oksijen sensörleri arası fark var, katalitik bozuk yada LPG ayarlarınız düzgün yapılmamış. Eğer her durumda yanıyor ise oksijen sensörünüz bozuk, değişmesi gerekir. "gaz yemiyor" diye aratırsanız bir sorunun nedenlerini ve çözüm yolarnı bulabilirsiniz.