arkadaşlar merhaba ben izmirden konuyu dogru yere açıyorumdur inşaalah 2009 era aldım Allah herkese nasip etsin arkalarda hopörlör yok takmak istiyorum ama kablosu yok teyp söktüm kablolar baglı çekilmiiş gibi çekilmişmidir kablonun ucu nereye kadar gitmişdir . şemaya baktım kablo baglı.kablonun ucunu nerde bulabilirim.şimdiden hepinize çok teşekür ederim.
arkalardan kastınız kapılarmı yoksa arka camın önümü bilemiyorum ama teybe kablo bağlıysa hoparlörün takılacağı yere kadar kablo çekilmiş olmalı.
hosgeldiniz, bildiğim kadarıyla eraların hepsinde arka camın altında oval hoparlörler var, sanırım sizinkileri cıkarmışlar...tavsiyem şu ki sökmüşlerse p sacın arasına falan sıkıstırmışlardır çünkü onu teybe kadar sökmek bildiğiniz işkencedir, yani kablo %90 ordadır iyi bakın derim..ki siz teybe baktım var diyosunuz..bununla ilgili konu vardı resimli..bulunca atarım burdan bakarsınız..kolay gelsin
buradan bi bakın isterseniz;belki işe yarar.. https://www.hyundaiclubtr.com/showthread.php?21517-Accent-Era-Arka-Pandizot-Sökme-Hoparlör-Değişimi
hugulhak kardeşim çok teşekür ederim pazar günü bakacagım. çok makbule geçti.hopörlör alacagım ama kablo yüzünden alamıyordum.teşekürler.
arka camın orda hoparlör olmaması ilginç hyundai bunuda kırpmış olamaz herhalde 2.el aldıysanız çıkarmış olabilirler belki ama oval hoparlörler sesi çok çok değiştiriyor =)
yok kardeşim bende konrol etmedim sonra bi baktım yok 2. elaldım ama cevabınız içi çok teşekür ederim