Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2009 era team (Pert) araç almayı düşünüyorum

'Otomobil Danışma Bölümü' forumunda serkanbey78 tarafından 24 Ekim 2013 tarihinde açılan konu

1. serkanbey78

serkanbey78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    serkan kürüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Merhaba arkadaşlar,

Sizlerden bir konuda yardım isteyeceğim, bizim komşumuzda bir 2009 Model Accent Era Vgt Team var, abs li klimalı bir araç, ama aracın 20.000 tl lik hasar kaydı var PERT yani. Km si 105.000 de orjinal. aracı şirket aracı olarak kullanıyorlar şuan ama daha 4 ay oldu şirket aracı olalıki komşumuz yeni aldı bende şahidim buna. oyüzden faturada kesmeleri gerekiyormuş ayrı konu, GENEL SORUMA GELİNCE BU MODELDE BU ARAÇ 15.500 TL YE VERİYOR BANA ENSON. ALINIRMI SİZCE. baktım bu araçlar kazasızlar 20.000 tl civarlarında. sizce bu parayı versemki kullanmak için alıyorum fakat satabilirimde, satarken sorun yaşarmıyım. araba önden arkadan değil yandan darbe almış oyüzden perde çıkmış. motor ve yürüyen güzel görünüyor. ne diyorsunuz lütfen acil cevap yarın alabilirim aracı. kasko yaptırmak gibi bir ihtiyacım yok zaten yapılmıyor. ama bu paraya alıpta sonra satabilirmiyim. güzel bir araçmıdır. kaporta falan düzgün, tamponlar biraz boya ister okadar. ne diyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum dostlarım çok kararsız ve zor durumdayım şuan ne yapacağımı bilemiyorum, aracın satış işlemi sigortası ve ön takımda birkaç parça var ufak 150 tl masrafı var okadar onları yaptırmam lazım 700 tl kadar parada harcıcaz yani :)) cevaplarınızı bekliyor hepinize hayırlı geceler diliyorum. saygılarımla.

2. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    20 binliralık araç ve 20.bin tl hasar kaydı 15.500 ödeyerek almak :RpS_mellow: bence tam bir çılgınlık olur elinde kalır satamazsın nikahına alırsın.

serkanbey78 bunu beğendi.
  3. serkanbey78

serkanbey78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    serkan kürüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Benim alacağım kişide 17.500 tl ye yakın bir zamanda almıştı hemde galeriden pert olduunu bile bile. peki bu arabaların değeri nekadardı, piyasada kaça elden çıkarıyorlar biliyormusunuz adem bey merak ettim ona göre karar vermeye çalışıyorum ama biraz daha açıklayıcı yazabilirmisiniz kusura bakmayın yeniyim de. saygılar

4. green_croco

green_croco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Hüseyin BİÇER
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Serkan bey 20 tllik aracta 20000 hasar kayfi var 15000 e almayi dusunuyorsunuz. Dogru mu anladim.Egerr dogruysa sakin almayon hem satarken zorlanir hem zarar edersiniz. Bu kadar fazla hasari varsa o aracin yuruyeni duzelmez. Hic girmeyin derim ben.

5. serkanbey78

serkanbey78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    serkan kürüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    hımm peki bu aracın 2. el değeri nedir, kaça alınır alınırsa.

6. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Bu aracın gerçek değerini ancak şöyle anlarız zira hiç böyle pert bir araç almadım en iyisi bir galericiden fiyat teklifi alın ve üzerine 2-3 bin koyun ederi budur.Hasarın durumunu tam olarak bilmeden yorum çok doğru olmasada pert araç almak bana macera gibi geliyor herhalde asla yapmayacağım bir şey onun yerine daha düşük model temiz bir araba alıp en azından kasko yaptırabilmek bence çok daha mantıklı olur,gereksiz maceraya lüzum yok.satılırmı illaki satılır ama aldığın fiyata satamazsın mutlak zarar ile satarsın parana yazık etme kolay kazanılmıyor.

7. serkanbey78

serkanbey78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    serkan kürüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    başka fikri olan arkadaşlar yokmu. halen kararsız durumdayım.

8. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Aracın pert kaydı olmasını bir tarafa bırakın şirket aracı almak ne kadar mantıklı?Hiç bir kazası olmasa bile şirket aracı alırken birdaha düşünmek lazım.Zira şirket araçlarının ne şekilde kullanıldığı ortada.

Bence siz o paraya düşük modelde daha temiz araç alın.Kullanırken ve satarken sıkıntı yaşamayın.

9. my2007

my2007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    16
    Ad Soyad:
    mustfa turk
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    serkan bey uzak durun bana göre 15 -16 bine daha düşük model temiz accentlere bakın beence cok üzülürsünüz araç dikiş tutmaz zaten sürüş keyfi de vermez 20000 binlik pert kaydı demek araç komple gitmiş demek bi fabrikanın yaptığı era var bi de sanayide ustanın baştan sona revize ettiği karar sizin yine de ...

10. serkanbey78

serkanbey78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    serkan kürüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    cevaplarınız için teşekkür ederim, şirket aracı derken arkadaşımız aracı kendi küçük firması adına yaptırdı vergi ödüyor ama tek kendisi kullanıyor başka çalışanı yok yani :) fakat daha şirket aracı oldu olalı birkaç ay olmuş, ondan öncesi temiz. fakat işte aracın pert oluşu büyük sorun 2009 araç için. peki deyilemi fiyatı 13.000 seviyelerine indirsem alınmazmı yine :) bu şekilde 15.000 lira saymak bana zor geldi yorumlarınızdan dolayı :) saygılarımla

11. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Hocam anlattığın şey tamamen macera...
    Hani sokağa atıp, giderse gitsin diyeceğin bi 16 bin liran varsa al.

Bana kalırsa kimsenin öyle bir parası yok.
    Sakın alma.. Net...
    Mutlaka şu an göremediğin masraflar açacak. Astarı yüzünden pahalıya gelecek.
    Düzen tutmayacak, sonunda bıkıp ölü parasına elinden çıkaracaksın. Ettiğin masraf ve zaman boşa gidecek.
    Bunun yerine az bekle, 2 - 3 bin lira bul, pert olmayan bir era bak.
    Pert araçtan koşarak uzaklaş:))

12. exuberant43

exuberant43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    541
    Ad Soyad:
    Coşkun ALTAY
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende perte cıkmıs aracı almanızdan yana degilim ileride satacak oldugunuzda pert kaydı var diye söylediginizde alacak kişi soguyacak abatmayayım ama 100 kişi alacak olur 90 tanesi pert kaydı var diye geri cekilir hele ki bu formdan abimizin böyle bir arac alıp üzülmesini istemem

13. alper4159

alper4159 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    111
    Ad Soyad:
    Alper Fidan
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Hocam sen illa bu arabayı alacam diyorsun ona alsam olmaz mı buna alsam olmaz mı diye ama sana bu arabayı o fiyatlara evet al rahat rahat binersin diyen çıkmaz bende ALMA diyeceğim ;)

Basit hesap yap bir malın ederi 20.000 TL o mal 20.000 TLlik zarar görmüş ederi 0 olmuş yani sen gidip buna 13-15.000 vermek istiyorsun hesabını tekrar kontrol et derim.

benim kuzenim pert polo aldı üstelik hasar kaydı 10.000 tl idi satana kadar göbeğimiz çatladı üstün alman teknolojisi olmasına rağmen ;)

14. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Günümüzde bir kapisi boyali hasar kaydı dahi olmayan araçlar bile zor alıcı bulurken siz bu aracı nasil satacaksiniz? Birde o arabayi pertten toplayan kişinin nasil topladığı bilinmiyor. Böyle macera ya hiç gerek yok. Bedavaya vermedik ten sonra almam.

Taaaa uzaklardan tapatalk ile gönderildi.

15. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Hocam arac serviste yapilmamissa asla ve asla almayin biraz daha sabır edip bekleyin sonra temiz bir erabaniz olsun...

16. faruk55

faruk55 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    295
    Ad Soyad:
    Faruk Karaman
    Bence hasarı yetkili serviste yapıldıysa alınır

17. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Değil 20 bin 5,6 bin liralık hasarı olsa bile para vermem.Bekleyin biraz daha orjina olsun ama düsük modelli olsun kafanız rahat bir sekilde binersiniz.

18. green_croco

green_croco Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    10
    Ad Soyad:
    Hüseyin BİÇER
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Serkan bey bakin size soyle anlatayim. Siz o arabayi aldiginizda mutlaka bakim yaptirmaniz gerekecek. O arac ortafan darbe aldigindan sasesi mutlaka zarar gormustur. Bu arabaya en fazla 8000 verilir daha fazlada verilmez. Ayrica siz kullanicisiniz kullanicinin alabilecegi bi arac degil. Bu isi yapan alabilir ama dedigim gibi 8 binliraya alir en fazla 3000 masraf yapar ve 14 bine satmaya calisir ama bu da isin icinde olan insanlar icin mumkundur. Pert kaydi olunan araba alinirken cok iyi gozlem yapmalisiniz. Siz kesinlikle bu aractan uzak durun. Benden size dost tavsiyesi. Cok zarar etmenizin yani sira psikolojik olarakta sizi silintiua sokar bu arac.

19. serkanbey78

serkanbey78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    serkan kürüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yorum yapan tüm Hyundarkadaşlara çok teşekkürle :))) şuandada araç sahibi ile görüşüyordum tel de ve arabayı al--mıyorummm :D gerçekten iyi bir siteymiş hepiniz çok sıcakkanlı insanlarsınız bu arada ben duyma engelliyim duymuyorum ama konuşabiliyorum sonradan olduğum için. hepinize çok çok selamlar ederim. enson araba alınca buraya mutlaka yazacam ne aldığımı. şuan elimde olan para 17.000 tl nakit var acaba ne alabilirim o paraya, birde sahibinden.com dan araç almak istiyorum sizce pazarlık payları nedir, tüm araçlarda illaki birkaç parça boya ve bazen değişen var alınırmı yinede. birde en fazla km kaçta olmalı beni bu konuda da aydınlatabilirseniz sevinirim. bebeğimiz oldu özellikle bagaja bebek arabasını koymak için accent diyorum doğru seçimmi.

20. serkanbey78

serkanbey78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    serkan kürüz
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    birde accentlerde taksi çıkması çok fazlaymış hatta %70 ı ya taksi çıkma yada şirket aracı diyeni görmüştüm bir forumda. doğrumu acaba arkadaşlar doğruysa nasıl anlıcam böyle olmadığını.

Bu Sayfayı Paylaş