Arkadaşlar,2008 ağustosçıkışlı 2009 model 1.6 era lpg li18000km select modeli kazasız boyasız darbesiz aracımı 23000ytl ye sattım.Umarım iyi fiyata vermişimdir.Piyasayı bilen arkadaşlar siz ne dersiniz?SELAMLAR...... Düzenleyen : alp35
hyundai bayiler 2011 sıfır olan 1.6 selectmodelini 27900 tl yeveriyorlar.Ben 2009 modeli 23000 tl ye sattım.....SELAMLAR...... Düzenleyen : alp35
1.6 select bayi fiyatı sitede 29300.tl demek istediniz galibahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif Düzenleyen : emre öğüt
Hayır arkadaşım o sizin verdiğiniz sitesindeki fiyatı.plazaya gittiğinizde alıyorum dediğinizde27900e düşüyorlar.Yeterki alma niyetinizi gösterin.Ki bizim araçları ötv indirimli 23500 e alan oldu.Biz alamadık o başka....SELAMLAR.........
balla biraz daha pahalıya giderdi geçenlerde bi tanıdık 2009 siyah era start klm modelini + lpg li idi 21000 tl ye sattı . sizinki hem select + 1.6 siz düşünün artık .
Arkadaşlar internette bakıyorum,2. el araçlar 25000 26000 arası.Yani bence bunların alıcısı zor olur.Ben malı alıcısına verme taraftarıyım.Yoksa 5 a 6 ay beklemişim hiç anlamı yok bence.İlk gelene verdim aracı 12 saat sürdü ianı vermemle satma arasındaki zaman..Alan arkadaş hayrını görür inşallah.Bende şuan temiz micra arıyorum...... Bu arada Yorumlar için deteşekkürler. Düzenleyen : alp35
zaten bu zamandan sonra pahalıda versen ucuzda versen ne önemi var sattın giti abi hayırlı uğurlu olsun bende araba arıyordum ankaradaki tüm accentlere baktım eralara günü gününe takip ediyordum hergün arıyordum birazda fazla inceliyordum çarşamba ilan konuldu perşembe üzerime devir aldım benden önce birisi gitmiş ben adamla çarşamba akşamı konustum hallettim benden önce 100 tl fazla vermemiş birisi adamda satmamış işte bu işler kader kısmet .
Hayırlı olsun. Araba alıcıya satılır, satma niyeti kati ise, alıcı bulunduğunda üçün beşin hesabı yapılmamalı ve satılmalı. En doğrusunu yapmışsınız....