Arkadaşlar, Lpg'li 2 parça boyalı Servis bakımlı Select modeli. Kaç para verilir bu araca? Birde selectlerin hepsinde abs var değil mi?
Aracı yakından görmeden net rakam vermek doğru olmaz. aşşa yukarı bi fiyat öğrenmek istiyorsan BUNUN GİBİ sitelerden yardım alabilirsin, yazın gelmesiyle birlikte araç fiyatları artmış olabilir bide internet sitelerinde yaklaşık bin binbeşyüz lira gibi fazla fiyat isteyenler olur şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın.
1,6 modeli yazmayı unutmuşum PLatooN yani siz olsanız kaça alırdınız binici olarak. 23,5 'a iyi mi bari öyle sorayım. İçi dışı temiz.Kaportada nokta leke yok.Ön kaputun önüne sadece bir taş çarpmış o kadar.O da yani dikkatli bakınca göze çarpıyor.
select te abs standarttır donanım olarak fiyat içinde beğendiyseniz araç temiz ise piyasa fiyatının biraz üstüne alabilirsiniz sıkıntı olmaz
23500 iyi fiyat birde lütfen profil bilgilerinizi güncellermisiniz https://www.hyundaiclubtr.com/25916-onemli-profil-bilgilerinin-guncellenmesi.html
Teşekkürler yani fiyat normal diyorsunuz o zaman sorun yok. 1,4 Era team 2010 modelimiz vardı zaten 2 senedir kullanıyoruz onu babaya verdik şimdi tekrar kendime bakıyorum ne alayım derken 1,4 Era motor yüzünden bu seferde 1,6 alalım dedik bakalım.2009 olması nedeniyle acaba fiyat biraz yüksek mi diye düşündüm ama hayırlısı artık. Güncellemeyi yaptım bu arada.
teşekkürler hayırlısı ben dizel 39.000 kmde boyasız style paketi 28500 e almıştım geçen sene 2009 model gerisini siz düşünün
Style paket gerçekten dolu bir araba.Güle güle kullanın sizde teşekkürler bilgiler için tekrardan. Ha şeyi soracaktım birde 60.000 km bakımında Triger ve Debriyaj seti değişiyor değil mi?
teşekkürler,triger ise 90.000 kmde değişiyor 60.000 kmde kpntrol ediliyor debraj seti kullanıma bağlı kaçırma vs yoksa sorun yok benzinli dizel genel
Yetkili servisten ekspertiz yaptıracağım.Fiyat konusu kafama takılıyordu teşekkür ederim bilgiler için.
Merhaba biz iki arkadaş 2009 haziranda 1,6 era expo platinium aldık gri renkli şimdi arkadaşım satmayı düşünüyor. kazasız boyasız . select'e göre deri direksiyon deri vites topuzu ve EPS fazlası var diye biliyorum. 53000 km civarında. son fiyat olarak 24bin düşünüyor atıker lpg mevcut.. düşünürseniz görüşelim..
Hocam biz sözleştik arkadaş ile.Bugün yarın satışı gerçekleştireceğiz satışı ancak olmaz ise görüşebiliriz.Teşekkürler.