Aylardır araba aradım. 1 tane fiyatı uygun araç bulamadım. Temiz ve fazla km yapmamış bir dizel Era aradım bulamadım. En sonunda canıma tak etti. Yaklaşık 1 ay önce 2009 model 1.4 üzerinde BRC marka lpg si olan, bir damla dahi boyası olmayan, <?:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-comffice:smarttags" /><st1:metricconverter w:st="on" ProductID="30.000 km">30.000 km</st1:metricconverter> de bir era buldum ve pazarlıkla 21'e aldım. Aracımın tek eksiği ABS yok. Ben şimdi pahalıya mı almış oluyorum? <st1:City w:st="on"><st1lace w:st="on">Mersin</st1lace></st1:City> de yaşıyorum. <st1:City w:st="on">Mersin</st1:City>, <st1:City w:st="on"><st1lace w:st="on">Adana</st1lace></st1:City> civarında ancak bunu bulabildim. Şehirden şehire fiyatta baya fark oluyormu ki acaba?
Piyasa çıldırdı, ederini bilemem fakat, market değeri o fiyat. Çünkü bahsettiğiniz üzere araç kazasız, belasız, henüz 30binde. Hazır lpgsi de var, missler gibi binersiniz. Zaten aldıktan sonra, piyasa üstüne almış olsanız da birşey değişmeyecek, keyfini çıkarın. Düzenleyen : Murat1
+1 https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif aldıktan sonra araştırmak can sıkar sadece.piyasa bu birisi çıkar nakit ihtiyacı vardır piyasanın altında verir,kimi de tok satıcıdır ama alıcı bulur piyasanın üzerinde verir.piyasayı alıcı ve satıcı belirler.
Ben dün kartal araba pazarına gittim 92 broadway springlerden 7 bin tl istiyorlar. siz gayet iyi almışsınız bence. bu aralar fiyatlar yüksek, bence alma değil satma zamanı.
Bende 2009 dizel 17binde temiz era var. Ben satsam benimkini 26 gibi bir rakam isterim aracıma. pazarlık sonucu 25 e verebilirim yani. Gerisinide siz kıyaslayın
kardeş bende mersinde 2009 model 30 binde abs li fakat üstünde lpg yoktu 21 aldım.. sen bence gayet iyi almışsın. hayırlı olsun