Arkadaşlar merhaba. 2009 model era team (ABS yok) için anlaştım. Fiyat 20500 tl. araçta boya darbe yok, LPG kiti BRC ve ruhsata işlenmiş (Yetkili servis takmış). Araç garanti kapsamında ve ilk sahibinden. Sizce fiyatı uygun mu
bence fiyat gayet uygun ama arkadaşın dediği gibi 20000 e düşürebilirsiniz iyi olur abs siz çünkü.ama lpg li ve brc olmasını göz ardı etmeyin.
araç 1.4 gümüş gri. kitin BRC ve garanti kapsamında olması cazip geldi açıkçası.Ayrıca bakımları yeni yapılmış
km 30000'de. Ama bu araçtan bugün vazgeçtim. bugün 2010 model 2000 km de bir araç için anlaştım 19900 'e (benzinli Team).
LPG taktıracağım zaten. Araç sıfır sayılır. Eğer Atiker taktırırsam diğer maliyetlerle birlikte 21250 tl ye sıfır LPG li araç almış olacağım. Bana cazip geldi.
Bayi taktırıyor mu ki ikinci el araçlara LPG yi. Hangi marka olursa olsun garanti bozulacak. Zaten araç sıfırken LPG takılsa bile fabrika garanti kapsamına almıyor diye duydum .Sadece bayi kendince garanti veriyormuş. Bu durumda benim ya da bayinin taktırmasının bir önemi olmayacak.