Arkadaşlar merhaba bu konu daha önce açıldıysa affola. 2009 model dizel era select siyah renk 50000 km almayı dusunuyorum. sadece arka bagaj kapağı değişmiş serviste.yeni bakım yapılmış. fiyatı pazarlıkla 26000tl bırakıyor satıcı. sizce alınırmı. Acil cevaplarınızı bekliyorum.
hocam bence fiyatı biraz pahallı km düşük ama 24.000 eder bende yeni aldım arabamı cok memnunum 2009 model team modeli 42.000 kmde 4 lsatik yeni 2 parça lokal boya var gri renkte 24500 tl ye aldım bilgin olsun
verdiğiniz fiyatlar ne kadar hoş. Mersin'de bakıyorum da böyle fiyatlar yok. mesela aynı arabalar sizin yazdıklarınızdan daha pahalı burda
Hocam aynı şehire bakmayın 2. el araba alırken. Ankara arabası temiz, çok pahalı olur. İstanbuldan sürekli pertten toplama çıkıyor
kaza sonucu bagaj değişmişse değerini düşürür... ama çizik yada ufak sebepten değişmişse sorun olmaz.. yalnız siyah renk bakımı vs..zor gene de tercih meselesi.. aynı donanım bende var gerçekten dolu... Team ile filan kıyaslamayın...
kaza sonucu bagaj değişmişse değerini düşürür... ama çizik yada ufak sebepten değişmişse sorun olmaz.. yalnız siyah renk bakımı vs..zor gene de tercih meselesi.. aynı donanım bende var gerçekten dolu... Team ile filan kıyaslamayın...
teşekkürler arkadaşlar kusura bakmayın konuyu actım ama uzun zaman gıremedım bahsettığım aracıda sahıbı 26000tl asağa ınmıyor bende baska bakmaya karar verdım ama arkadaşların bahsettiği fiyata bulamadım acaba alan arkadaşlar nerden aldılar bilgi verebilirlermi.
ben 2 ay önce 2007 style modelini aldım 70.000km de diesel 6 tane küçük kazası var en büyük hasarı sağ ön kapı sacı değişmiş. ben artık parça değişimlerine soğuk bakmıyorum çünkü servise götürdüğünüzde servis tamir yoluna girmez hiçbi zaman değişime gider orjinal parçalarlada değiştiği için ne gibi bir sıkıntı olabilirki ? neyse ben aracımı 20.750 tl ye aldım vergisini alımını satımını kılını tüyünü saymazsak 200 tl de küçük masraf ettim şimdi 1 kuruş masrafı yok saat gibi maşallah bu arada kaçırdığın araba sunrooflu modeli ise fiyat normal yeni donanımlı yani sıfır era'ların fulleri 36,500 milyar hesabı siz yapın değermi değmezmi ?
ben 2007 stayle modelini 70.000km de diesel 20.750 tl ye aldım 2 ay önce sıfırı 36.500 milyar hesabını siz yapın bence değer. Parça değişiminede çok takılmayın zaten servisler tamir yoluna gitmiyor araçların geneli kaskolu olduğundan servisler değişime gidiyor. Ayrıca hyundailerin kaportası cam gibi küçük kazalarda bile kaporta kağıt gibi yırtılıyor değişmeyip napıcaksın şaselerde bişe yoksa sıkıntı yok bu arada kaçırdığın araba sunrooflu modeli ise 26.000 tl normal ama pazarlık olsa iyi olur 24-25 iyidir yani o araca
2009 dizel select bence en fazla 25.000 TL olabilir. Neden diye soracak olursanız piyasa bugünlerde durgun. Bir de artık eralar bitiririliyor fabrika tarafından değeri artabilir diye düşünüyorum.