Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2009 ERA beklentilerimiz boşa çıktı!

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda gezen tarafından 3 Kasım 2008 tarihinde açılan konu

1. gezen

gezen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Forumda daha önce tartışdığımız2009 era nın hem dış dizayn hemde donanımlarla ilgili beklentilerimiz boşa çıktı. Bırakın yenilikleri bazı özellikleride kırpmışlar. Örneğin baz modellerde usb li teyp değişmiş yerine usb siz gelmiş. En üst donanımda bile (araç abs li olsa dahi) arka frenlerde kampanaya dönüş olmuş vs. Doğrusu hyundai belki ekonomik nedenlerle ama hayal kırıklığı yarattı. Giderek Renaulta sembole benzemeye başlayacak anlaşılan. Oysa biz Hyundai nin donanımsal zenginliklerini anlatıyorduk arkadaşlarımıza...

2. alp35

alp35 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kesinlikle haklısınız.Ben bunu bizzat satış müdüründen duydum.....SELAMLAR.....

3. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    hyundai :) daha neler göstericeksin bize :)

4. Serkan

Serkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    168
    Ad Soyad:
    Serkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    sende 2009 ların makyajlanıcagına inananlardansın https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifforumda bununla ilgili bir cok konu acıldı ve baydı söyliye söyliye azımızda tüy bitti eranın üretimi 2011 de son bulucak ve yerine ya İ20 sedan yada İ25 gelicek eyer makyaj yapacaklarsada malesia daki makyajdan olmayacak ve makyaj gelicekse bile 2009 yılının yaz aylarında gelir 2009 kasa demiyorum yanlış anlaşılmasın

5. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    pazar gunu oto pazarına gıttım renonun clıo modelı kıyamet gıbı cok sebebıne gelınce herkes yenı cıkan clıo alıcak buda bır depo ıle 1700 km gıtmesı arkadaşım buyuk bır sırkette muhasebecı onada yenı cıkan clıoyu vermısler bunlar arac almıyorlar devamlı yıllık filo kıralıyorlar . Herneyse cocuk antalyaya gıdıp gelmıs bır depoyla serkan full depoyla klıma felana cık gıttım dıyor geldım toplam 1483 km yapmış ışık yanıyormuş . Bu oran bence muhteşem bır oran tamam belkı tanıtımalrda 1700 km dıyorlar ama onada şart kosuyor klıma acık olmuyacak 90 gecmıyeceksın bunuda soyluyorlar ama hyundai hıc bır modelı bır depo benzınle bu kadar yol gıtmesı bence ımkansız bu yzudne herkes yenı modele gecebılmek ıcın arac satıyor.

6. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Abi sen ne yaptın:)) Mehmet hocamız duymasın kıyamet kopar valla.:)))

7. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya arkadaşlar Clio ile Era aynı olamaz. Bu konuda her ne kadar aracımdan memnun olmasamda Clioyuda yanaştırmam yani. Performans ve keyfe baktığında Era önde her halukarda. Eşek gibi Clioyla gidip gelmekle 1400 km yapacağıma Era ile canavar gibi 900 km yaparım daha iyi. Çekilmez bir araç clio ya.

8. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    gercekleri soyledım gercek dıyorum şu an turkıyede satılan hıc bır arac yenı cıkan reno clıo kadar az yakmaz goruceksınız yakında istanbuldakı tum taksicilerde gecicek bu araca.
    1- arabanın tıpı hoş degıl
    2- ıc dızayn beş para etmez
    3- motoru hep aynı zaten ama ıyı kacar bu kesın vs... vs... bunu uzatmak mumkun ama gercekten bu kadar az yakan ve bu kadar cok km yapan arac şu an başka yok...

9. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bunda sana sonuna kadar hak verıyorum ama bunuda unutma reno clıo su an turkıyede en cok satan aracların başında gelıyor hatırlarsanız 3.000.000 . alıcısına aracını hedıye ettıler tv de felan gosterdı. 3.000.000 cok buyuk bır rakam. emın olun yenı cıkan mdelıde bu rakama ulaşıcak boyle gıderse ıstanbul yollarında da baya coğaltı cunku.

10. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Valla arkadaşlar daha 2 gün önce 2009 model team abs model aracımı teslim aldım arka tekerler disk teybimde usp ve ıpod girişleri mevcuttur galeriden ögrendiğim kadarıyla 2009 başında abs'li araçlar kampanalı çıkacakmış şanslılardanım yanihttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

Düzenleyen : oisguzar

11. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hyundai böyle yapmaya devam etsin bakalım. En azından araç sorunsuz. Bizim Era'da hergün başka bir durumla karşılaşmaktan imanım gevredi... Helal olsun Clio'ya. Hyundai böyle yaptıkça Renault'u seviyorum...

12. HaYLaZzZ

HaYLaZzZ Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben sımdıye kadar hyundaı fılo olarak kıralayan şirket felan gormedım altındakı araclara bakın şirletlerin clıo opel corsa başka yok şehir ıcını de takıp edın bu araclar coğunlukda .

kardeşim doğrusoyluyor clıo felan ama araclarda sorun yok bırde hyundai bak her zaman sorun...

13. gezen

gezen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hayır arkadaşım bu forumda era ve matrix in üretiminin 2011 de biteceğini ilk haber veren benim. Ancak 2011 de bitecek diye de 2-3 yıl önce aracın içi ve özellikleri boşaltılmazki... zorla değil ya istemiyorsan üretip satma diyeceğim oluyo ama sanırım ekonomik olarak kısıtlamaya gideceklerdir diyerek hyundai adına kendimi teskin ediyorumhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley18.gifama 2 kampana hyundai yi kurtaracaksa vay haline...

Düzenleyen : xuye

14. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    2009 eradan ne bekliyordunda hayallerin yıkıldı?2009 da eraya şu özellik konulacak veya makyaj yapılacak gibi bir haber yoktu zaten

ayrıca baz donanımı olan start modelinde kasetçalar vardı zaten,kampana hakkındada bişey duymadım doğru olabilir ama zannetmiyorum.

Konu başlığı "eranın özellikleri kırpılmış"olabilirdi,yani böyle "2009 ERA beklentilerimiz boşa çıktı!"gibi bir başlığa luzüm yoktu bence

15. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Hyundai ne olursa olsun. Şu an ülkemizde yürüttüğü politika ile cherry'den daha beter durumda. Artık hyundai ismi tiksinti yaratmaya başladı bende.

16. gezen

gezen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Çok büyük beklentilerimiz yoktu ancak yinede 3. yılını dolduran bir araçda özelliklerin azalmasını hiç beklemediğim gibi en azından içinde ve dışında makyajlar ve az da olsa birkaç artı özellik... Yani ufak tefek da olsa artılar beklerken tam tersine eksilerle karşılaşmak insanı şaşırtıyor. Amazinarturgut'un söylediklerine katılıyorum hyundai ister alın ister almayın politikasını değiştirmezse yeni müşteri bir yana getz ve era dan topladığı müşterilerini de kaybedecek... Sorun biraz da Kore'deki merkezden kaynaklanıyor sanırım. Örneğin Türkiye'deki bayi ve fabrikanın yıllardır MPV tarzı bir araç isteğine duyarsız kaldı. Şimdi 2011' de çıkaracağım diyor ama piyasayı fiat ford ve peugeot çoktan götürdü bile... Bu inat yüzünden şuanda İzmit'deki fabrikada 2 band boş durumdadır. Yani 2 yeni model üretebilecekken boş. Bu plansızlık değilde nedir?

Düzenleyen : xuye

17. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya hocam benim bildiğim üretim bitimi yaklaşınca donanım eklerler. Hyundai denen firma tam tersine alıyor. Eeee garantiden değişen amortisör EPS parasını nasıl çıkaraklarki başka türlü. Adam akıllı yapsalar daha az zarar ederlerdi...

18. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    ewet doblo tarzı bir hafif ticari aracı çoktan çıkartmalıydı,ayrıca şu anki h-1 aracınında minibüs versiyonunu getirmeliydi.piyasada her markanın panelvanının birde minibüsü varken şu an için hyundaıde sadece panelvan ve camlıvan var.buda piyasada çoğalmasına engel oluyor diye düşünüyorum.eski kasa starexlerin minibüslerini bilirsiniz full+full döşemelerine varıncaya kadar dört dörtlüktü.aynısı h-1'dede var fakat TR'ye her nedense getirilmiyor,fakat birçok ülkede şu anda satılıyor.

19. murat2506

murat2506 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abicim hyundai yi say say bitmez bana göre de yeni elantra çıkalı 2 sene oldu ama bizde yok mesela

20. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    haklısınız dediğiniz gibi çok geç kaldı bu sınıfta bir araç çıkartmak için.şu an çıkartsa bide fiyatı uygun motoruda 1,5 era crdi veya 1,6 crdi gibi bir motor koysa,belki rakiplerine karşı direnebilir ama 2011 de bile çıkartacağını sanmıyorum...

Bu Sayfayı Paylaş