Arkadaşlar benim aracımda aldığımda gaz vardı ve çok çok memnunum maşşalah. Ama babamın "0" aldıgı 2009 era ya ne dediysem gaz taktırtamadım. bu hafta sonu bi ankara gezimiz olacak benim yumurta ile gidicez ve aracın yakışını görecek. Sizlere sormak istediğim ERA için en uygun LPG kiti nedir. ve 1.4 kullanan arkadaşlar LPG ile ne kadar bir tüketime sahipler.
Bizim 1.6 erada fabrikasyon BRC MTM diye tüp var biz yaklaşık 50.000 kmdir kullanıyoruz şuana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadık yakıt olarakta ş.içi 27-28 kuruş yakıyor. Yaz yaklaştı fiyatlar biraz düştü belki biraz daha az yakabilir.
O kmde BRC taktırdım. Hiç sorun yaşamadım çok şükür 4 yıldır. 1.4 era'm ile 100 km de 10 litre yakıyorum. km de yaklaşık 25 kuruş
ilgi alaka için teşekkurler. Şimdi kendi accent imle ankaraya yola çıkıyoruz eger benim aracımın yakışı babamı memnun ederse geri dönüşte lpg sistemini yaparız. bu arada LPG kit önerileriniz varsa onuda alabilirim
Brc nin accent için özel kit ürettiğini biliyorsunuzdur. motoru sağı solu delmeden güzelce monte ediyorlar
Bu konuda Lovato markasını da düşünebilirsiniz, ticari araçlarda kullanan müşterilerimiz de uzun km ler sonucu sıkıntısız bindiklerini gönül rahatlığıyla söyleyebiliriz.
Öyle bir kit yok, standart bir kit takılıyor. Delme olayına gelince verimsiz işe yaramaz gaz piposu kullanıyorlar ki forumda sıkıntı yaşayan arkadaşlar oldu, gidip manifoltu deldirip sorunlardan kurtuldular. Örnek bir konu : https://www.hyundaiclubtr.com/5091-i30-gaz-taktiracaklar-aklinizda-bulunsun.html