Merhabalar foruma yeni üye oldum, ailem ilk kez araba alacak ve bu yüzden size danısmak istedim. Hasar kayıtsız 2009 model accent era crdi 1.5 team model 180bin km'de bir arac bulduk, degişeni yok hasar kaydı da 2 tane 700 liralık kücük şeyler, fiyat konusunda 27 liraya anlasmak üzereyiz.Sizce bu araclar nasıldır yakıt tüketimi performansı vs..Yapacagımız en uzun yol memlekete giderken 350 dönerken 350 km...şimdiden teşekkürler.
Km biraz yüksek geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilk sahibi satıcının akrabası imiş, 2.5 sene önce 130binde almış, kendi 50bin yapmış, degiseninin olmaması bizi cezbetti, ayrıca o motorlar 500bin km kadar yolu var arastırdıgım kadarıyla, yine de teşekkürler...
Orası ayrı 700 küsür binde taksiye de bindim ama ikinci el için 180 bin bana göre yüksek GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Servis bakımlı değilmi? aracı alırken gösterin iyi bir ustaya ve experciye öyle alın tanıdığın aracı falan dinlemeyin
Tanıdıkmış demeyin, kesinlikle servis veya dyno'ya sokun , motor, alt tarafta sıkıntı varmı yokmu ?, ön düzen arka düzen nasıl, baksınlar... Hani kaporta bence çokda önemli değil artık... her araçta oluyor kaza vs... ama alt,ön, takım ve motor sıkıntısı çekmeyin bence o km'den sonra... Hayırlı olsun şimdiden.
hayırlı olsun şimdiden ama sağlam bi expert yaptırın derim tanıdık diye hataya düşmeyin ben düştüm biliyorum...
Yorumlarınız icin tesekkurler, bugun expertiz yaptirdik. Motor durumu %82 çıktı degiseni yol bel alti bi kac yerinse boya var hatta bagajin yanında göçük bi yeri vakumla duzeltip rotuş yapmislar degistirmek yerine, expertizi yapan adamlar aracin bi sıkıntısı yol dedi. Aracin devir islemlerini halledip isi bitirdik. 26 liraya aldik aracı
Trigeri baskı balatasi lastikleri vs..bir sıkıntısı çıkmadı, sadece yağı degistirilsin diye soylediler daha degisime 2bin varken o kadar..
Eskiden km takıntısı vardı millette ama yavaş yavaş kalkıyor sanki. Fiyat iyi bence. Araba düzgün bakımlıysa ve çok uzun yıllar binmeyecekseniz km çok sıkıntı yapmaz bence.. Hyundai servislerine gösterip alın derim Sent from my iPhone using Tapatalk
Hayırlı olsun. Fiyat çok iyi. Benim kullandığım Era 2009 model 274.000 km'de(Rodajı daha yeni bitti ) ben bile satarsam 28 bin TL den aşağı vermem. Araç zaten kendini ispatlamış bir araç performans ve sorunsuzluk açısından. 3cm lik Eibach yay ve 195/55/15 jant lastikte koyarsanız tadından yenmez keyifle binersiniz. Tekrardan hayırlı olsun kazasız sürüşler.