Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2008 Getz ile 2009 Getz arasındaki farklar nedir

'Getz Forum - Club' forumunda SEDAT1984 tarafından 28 Haziran 2009 tarihinde açılan konu

1. SEDAT1984

SEDAT1984 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Getz in 2008 ve 2009 modelleri arasında ne fark vardır? İncelediğim kadarıyla hiç bir fark bulamadım.Ustalara soriyim dedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

2. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    kasa olarak bır fark yok donanımda da yoktur sanırım ama bazı modellerınde hyundaı calma ıslemı yapmıs o sekılde yazıldı...nedır onlar cd caları cıkarmıslar vs vs

3. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    almak ıstedıgın modelıde yazarmsın ona gore ben ve dıfer arkadaslar yardımcı olabılır mesela benzıl galıba alacagın arac 1.4 start mı yoksa bır ust donanım hy klm mı,onun da ust modelı mı hansısı donanımlarda fark edecın ozellıkler olabılır ben sana bu var derım senın sectıgın donanımda olmaz

4. SEDAT1984

SEDAT1984 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bulduğum araba 2008 model 9 cu ay trafiğe çıkışlı abs yok klima,emp3 1,4 benzinli 15,000 km. fiyat 15,750

5. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    anladıgım kadarı ıle tek hava yastıgı var abs yok klımalı hayırlı olsun

6. SEDAT1984

SEDAT1984 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    şuanda stres var ya servis satış işlemleri falan bian bitse arabaya kavuşsam diyorum

7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    aldıgınız arac 1.4 start galiba..hayırlı olsun..

8. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    hiç bir fark yol tek fark model yılı.

9. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Anlattığınız özelliklere göre sis farı ve ısıtmalı yan aynalar varsa hy klm, yoksa start modelidir. Diğer ayırt etme yöntemi de ayna ve kapı kollarının rengi. Siyah ve plastikse start gövde rengiyse hy klm modelidir.

10. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    2009 Getz in artısı : Cd-Mp3 çalarda usb girişi olması

2009 Getz in 2008 lere göre eksileri :
    Mavi hararet göstergesi ışığının olmaması
    Sürücü tarafında cam aydınlatma ışıklarından sadece sürücü tarafının yanması
    Motor kapağındaki gümüş rengin olmaması
    Arka çamurlukta ön paçalığın olmaması
    Ön panjurun gövde renginde olmaması
    Ön tamponda karlığın olmaması

Tekrardan hayırlı olsun, her modelde 2008 e göre olmayan özellikler bunlardır.

11. lombak

lombak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Birde rüzgarlığı çalmışlar 2009 da,artık Hyundai şaşırdı nerden çalacağını,ben bir sonraki yıl stepneyi opsiyonel olarak bekliyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif
    Bir aracın donanım olarak bu kadar suyu çıkarılmaz...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

12. Hakan Duman

Hakan Duman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Rüzgarlık benzinlilerde ÇHY modelinden itibaren,
    Dizellerde ise her modelde standart, sanırım 2008 den öncesinde de durum aynıydı.

13. SEDAT1984

SEDAT1984 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar Getz den ne yazıkki vazgeçtim. İşyerinde bi arkadaş anlattı; getz den uzakdur alma çünkü getz hyundai en sorunlu arabasıymış. motoru sorunluymuş. Bayi ye gelen şikayetlerin çoğu getz le ilgiliymiş. Getz den vazgeçtik. Honda civic araştırıyorum. Bakalım. Kimse alınmasın ama arkadaş böyle diğince vazgeçirdi.

14. U.F.U.K

U.F.U.K Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    127
    Ad Soyad:
    ufuk gunaydin
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    valla bence o arkadasın alt etmıs su anda tam 3 aydır getz kullanıyorum 2007 model 2.el aldım masallah sorunsuz sız arac bakarsanız oda sıze bakar ve ben servıse bıle goturmedım bakımları ahrıc ha bakım zamannına daha varhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gifyınede yenı alacagınız arac hayırlı olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

15. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

hondayla ilgili burda bir arkadaş bir şey dese ondan da vazgeçecek misiniz :)

hyundainin en sorunlu arabası getz miymiş böyle bir şeyi de ilk defa duydum. ve inanmadım kusura bakmayın.

16. kara

kara Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2007 de üretim durduysa hiç bir fark yoktur hala ürettiklerini bitiremediler mi hayret 2010 da da acaba sıfır getz bulunacakmı bayilerde
    Düzenleyen : kara

17. koyay

koyay Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yine -miş -muş şehir efsaneleri. Artık bilgiye ulaşmak çok kolay. En basidinden sikayetvar.com sitesinde bir kez getz bir kez de civic yazıp sonuçlara bakılabilir. Ben baktım ikisinin de şikayet sayısı aynı. 2 sayfadan ibaret. Ayrıca getz araçlarının en sevilen ve övgü alan tarafı motorlarıdır. Arka amortisörlerle ya da donanım yetersizliğiyle ilgili bir dedikodu olsa hak verebilirim ama motorları iyi olmasa zaten getz satılmazdı.

18. repsol

repsol Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    2002 senesinden beri getze biniyoorumelimden 2-3 tane geçti ama bu güne kadar hiçbir motor arızası ile karşılaşmadım ve en önemlisi karşılşanıda duymadım.senin o arkadaş kusura bakmasın ama iyi sallamış tutturamamış.hyundai ler motoru en sorunsuz arabalardır.bence bırak başklarının dediklerini de kendin araştır.rektefiyecilere tel aç sor en çok gelen araba,en az gelen araba...hodri meydan bu kadar iddalıyım yani...

19. theyateira

theyateira Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    getz motoru ve akıtı bakımından en sorunsuz araçlardan olduğunu araştırırsan öğrenebilirsin maalesef bizim milletimiz marka takıntılı olduğu için hyundaiyi beğenmemekte oysaki sadece istanbulda taksicilerin kullandığı arabaları incelersen büyk bir çoğunluğunun hyundai olduğunu görebilirsin taksiciler bu işten ekmek yiyen insanlar onlar için aracın dayanıklı masrafsız ve az yakması önemlidir iyice araştır marka takıntılı insanlar yüzünden aynı özellikli araçlra çok paralar verme arkadaşım

Bu Sayfayı Paylaş