Değerli arkadaşlarım, Arkadaşımın eşi ilandaki arabayı almak istiyor arkadaşımda era istiyor başta fiyat olarak düşünceleriniz ve tavsiyelerinizi rica edicem. Ben kendisine era tavsiye ettim çünki çocuğu var bagaj sorunu çok sıkıntı ben kendi adıma çok sıkıntı çekiyorum. Saygılar. Hyundai Getz 1.5 VGT 2008 Model 20.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 128907497 Serdar
Elbette imkan varsa Era daha iyi olur bagaj vb farklardan dolayı. Arada %25-35 fiyat farkı biraz düşündürücü.
Bagaj haricinde düşünüldüğünde bence bu daha mantıklı hem fiyatı daha uygun hem de bayan kullanacaksa hem görüntü olarak hem de park v.b gibi sorunlar için getz bir adım önde. GT-I8190 cihazımdan Tapatalk 4 Beta ile gönderildi
İkiside kullanacak ama çoğunlukla tabi erkek kullanacak.Bu arabanın fiyatı sizce bu donanımlarına bakılırsa iyimi?yüksekmi?Yada ederi ne kadardır? Ayrıca yorumlarınız için de tşk.ederim
Bence biraz fazla, dizel ama, bence Era tercih edilmeli. Bizde eşimle Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz, dizel getz yerine benzinli LPG li Era aldık. Bagaj önemli.. Hele hele bebekle çok önemli. Bebek arabası, puseti, bebeğin çantası.. Kendi eşyanız derken hepten bagaj doluyor.
11 haziranda 2006 model aynı özelliklerde hatasız açık mavi getzi (140000km de) 17500tl ye aldım. sizin sorduğunuz araçtan farkı yaşı ve kilometresi.
getz bagaj konusunda baya sıkıntılı yok gibi sanki ,, bu araç yerine era veya admire tercih edilebilir sedan olarak bagaj mutlaka arıyacaklar çocuk durumu varsa