Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim ismim ercan suan bende 2005 model fiat stilo 1.6 16v benzin lpg arac var aracimdan memnunum yanliz esim dizel arac istedigi icin araci satip bi tanidiktaki 2008 model 1.5 dizel 210bin km parca parca 10bin hasar kaydi var araci temiz birazda modifiyeli bi arac ve 18bin tl istiyo sizce bu arac alinir mi fiyat olarak da nasil GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracin sahibi motorcu ama genede araca bi baktirim olmadi teşekkür ederim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dizel arabalarda km önemlidir ve 200 bini geçtikten sonra fazla masraf yapabilir kaldiki modifiyeli demissiniz bu arkadaş motoru biraz yıpratmıştır ani kalkış vs. motor ömrünü kontrol ettirin
Bir bayan için dizel Era ve Getz VGT aşırı atak gelebilir. Biraz gayretle bile Getz VGT 3. viteste pati yapabiliyor gerisini siz hayal ediniz. Km biraz yüksek ama aracı görmeden birşey demek zor olur.
Teşekkür ederim arkadaslar aracin motoru yapilmisti ama tam olarak be yapildi bilmiyorun onu ogrenim resimleri cekip tekrardan paylasirim GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba, aracın km 'sinin yüksek olması, hasar kaydı ve modifiye için muhtemel bir takım kurcalamalardan dolayı risk içeriyor olabilir... daha az yorgun bir araç değerlendirilebilir...
Getz için 10 bin hasar kaydı düşük bir rakam olmadığı düşüncesindeyim. Araç Passat mondeo vs muadillerinde parça pahalılığına sahip degil sonuçta . KM de biraz yüksek piyasasından düşük alacam derken sonrasında masraf edip aynısına gelmesin. Ama bunlar tabiki tahmini ve kişisel düşünceler. Araç belkide çok bakımlı düzgün bir araçtır alınıp sorunsuzda binilebilir
Suan satmayi dusundugum aracim bu arkadaslar getz gore daha genis daha buyuk ve oturakli ama arac benzin lpg esim icin dusunuyodum getzi ama bakalim kismet baska bi araclara bakim ben en iyisi birazdaha az yorulmus az yipranmis araclara yorumlariniz icin teşekkür ederim.
Dostum araç temizse ve motor durumu iyiyse km'yi kafana takma derim. İyi bakılmış bir motor 400-500 ' e kadar gider Ayrıca getz gerçekten sınıfına göre çok iddalı bir araba gözün kapalı bir getz alabilirsin.