Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2008 ERA SORUNU acill yardım..

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda ercakmak tarafından 23 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. ercakmak

ercakmak Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Merhaba arkadaşlar aracım 2008 model 20.000 de. tüm bakımları yapıldı. araçta lavato lpg var. sorunum ise sabahları araç hemen çalışmasına rağmen ilk gaz tepkileri zor gaz yer şeklinde 1-2 dakika gaz veremiyorum arabaya sonradan düzeliyor bu sabahları oluyor sadece yani heralde soğukken araç fazla kullanılmıyor genelde hafta içi hep yatıyor. başına böyle bir sorun gelen yada bu konu ile ilgili bilgisi olan var ise yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

2. mursel_balci

mursel_balci Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,786
    Ad Soyad:
    Mürsel
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    forumda arama yapabilirsiniz. aynı konudan kaç tane açıldığını hatırlayamıyorum bile.

3. atlantis

atlantis Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Onur Öz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Uzun zamandır benzin almadıysanız benzin alıp biraz benzinde çalıştırın. Düzelip düzelmediğini görebilirsiniz.

4. krank

krank Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu problemle ilgili uzunca bir başlık olacak.Soğuk havalarda ilk çalıştırmada rölantide sorun yok ancak gaz verdiğinizde araç boğuluyor,gaz yemiyor.Çok yüklenirseniz servis lambası yanar sorunun lpg ile alakası yok benzinde yapar bunu.60sn rölantide çalıştırsanız herhangi bir sorun olmaz.

O tarihlerde servis güncelleme filan çkartmıştı ama çözüme bir katkısı olmamıştı.Bu sorun bir servis bakımım sırasında tesadüfen çözüldü,ama tam olarak motor yağından mı, bujilerden mi (büyük ihtimal), yağ filtresinden mi bilemiyorum.

Başka bir arkadaşımın da aynı şekilde çözülen sorunu, bir sonraki bakımda yine oluşmuştu.

5. karaca21

karaca21 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benımde vardı aynı sorun ama o kadar uzun surmuyodu.tavsıyem benzın alın ve bellı bı sure benzınde kullanın emınım hal olacak ben oyle yaptım hal oldu.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş