2008 era sol güneşlik kırıldı. Sürgülü kapaklı aynalı ve Lambalı olan model. Çıkma bulabilirmiyim. Alabileceğim bir adres bilen. Elinde fazla olan varmı yada Sanki yanlış yere mi açtım ne. Düzenleyen : malatya_serdarı
Benimki de kırıldı. Burak bey verdiğin link çalışmıyor. Sadece kırılan parça değişmez mi acaba. Sol tarafta tavana vidalı olan çubuk gibi olan parça değişmez mi. Servis tamamen değişecek dedi. 385 tl fiyat verdi.
Benim güneşlik de kırık yazdan beri. Çıkmacıları dolanmak lazım ama bulunmuyor meret. Parçacı; abi Ray-Ban gözlük al, daha iyi dedi. 342lira fiyat verdi. Soruşturmaktan başka çare yok. Hele bej renkse işiniz zor.
Ne zamandır girmiyorum foruma merhaba arkadaşlar bu skntı'dan bende nasibimi aldım sonunda, 2008 era gri renk güneşlik lazim kapaklı, lambalı falan elektrikli model diyorlar...servis tam 400 lira dedi ne bu arkadaş ayıp yazık günah bu assan bunları hiç takip etmiyormu, talep az olan bi parca olsa dahi bu kadar fiyat biçilmez, neyse sinirlendim biraz ksr bakmayın..arkadaşlar elinde olan, temin edebilen varsa lütfen özelden yazsın...
Ben Tekirdağ servisten 250 tl almıştım elektrikli olandan şimdi 400 tl istiyorlar vay anasını çıkma olarak bulmam imkansız gibi birde bej renk ise dahada zorlaşıyor elektirik bej renklerine bir bak bence fiyat uygunsa ondan al elektrikli olmasın GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende sağ güneşliği alırken, dediğiniz Era elektrikli güneşliği biri alıyordu 340 liraydı. İkitelli Sanayi sitesindeki çıkmacıları dolaşmak gerekir bulmak için.
izmirde ÜNALLAR diye bir firma var çıkma parça satıyorlar.tabir yerindeyse ne ararsanız var mutlaka vardır ellerinde kargo ile gönderimde yapıyorlar. 0 (232) 461 52 10 0 (232) 479 38 52 0 (555) 802 73 12