Bütün arkadaşlara selamlar, Arkadaşlar 2008 1.5 crdi era'mın gösterge paneli ve cd çaların o yeşil ışıkları aldığım günden beri hep rahatsız ediyordu ve sonunda titiz bir çalışmayla buna son verdim. Arkadaşlar çok detaylı resim çekemedim kendim bu işlerden biraz anladığım için sorun olmadı lakin profesyonel bir çalışma ve işçilik istiyor özellikle cd çalar LCD ekran ve butonların ışıklandırılması çok zor gösterge paneli ve cd çalarda SMD led kullanılmış bunlar ancak uygun aparatlar ve ısı tabancasıyla söküp takabiliyorsun statik elektiriğe hassas malzemeler havya kullanılmaz elinizle temas edilen yerleri iyi seçmek gerekiyor zira paneli ve cd çaları hiç çalışmaz hale getirebiliriz biraz riskli bir uygulama.Beyaz ve kırmızı kombinasyonu kullandım mavi ve diğer renkler çok rahatsız ediyor ilerleyen günlerde kalan düğmelere de uygulama yapacağım. [/URL][/IMG][/URL[/IMG][/URL][/IMG]
elinize sağlık çok güzel olmuş hele cd calardaki kırmızı çok hoşuma gitti GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
tüm arkadaşlara teşekkür ederim, en kısa zamanda diğer kısımları da genel görünüşe uyumlu hale getireceğim zaman ve tek kişi olduğumdan yapım aşamalarını fotoğraf çekip detaylandıramadım uygulama yapmak isteyen arkadaşımız olursa yardımcı olmaya çalışırım.