Arkadaşlar merhaba. 2008 Era 1.4 benzinli var. Sol ön kapının üstündeki direkte boya atması meydana geldi. Bu neden olmuş olabilir. Mecburen boya attırmak zorunda kalacağım. Yorumu ve tavsiyesi olan var mı acaba?
Macun var sanırım bölgede ve çatlamış zaten alt kısımda. Eğer dediğim şekildeyse zaten macunu düzgün çekememiş ve astar atmadan direk boya atmış
Hiç beklemeden direkt boyacıya götür. Önceden macun çekilmiş ve adi bir işçilik yapılmış gibi duruyor. Macun denilen zıkkım iyi yapılmazsa suyu çeker. İçten içe çürütürsün arabayı . Erken müdahale iyidir.
Yok dostum macun veya bir işlem yok, astarın rengi o şekilde fotoğrafta çok kötü çıkmış ama, yakından bakınca bir işlem veya macun olmadığı belli. Geçen sene doluya yakalanmıştım. Oradan başlayan bir kılcal çatlak olabilir, çünkü bu küçük bir nokta kadardı, gerisini biraz ben müdahale ile yaptım.
Yok dostum macun veya bir işlem yok, astarın rengi o şekilde fotoğrafta çok kötü çıkmış ama, yakından bakınca bir işlem veya macun olmadığı belli. Geçen sene doluya yakalanmıştım. Oradan başlayan bir kılcal çatlak olabilir, çünkü bu küçük bir nokta kadardı, gerisini biraz ben müdahale ile yaptım.
evet bende araştırım biraz bazı model ve serilerde böyle problemler meydana gelmiş maalesef. Çünkü hiç bir işlem yok boya atan bölgede. Aracın kendi orjinal boyası. Maalesef lokal boya olacak yapacak bir şey yok.