Aracım sabah sorunsuz çalışıyor bir süre sonra park ediyorum marş basıyor çalışmıyor beş altı kez deniyorum yok 30 dakika kadar bekliyorum çalışıyor krank sensörü, eksantirik sensörü değişti filitre vs değişti bulamadık 3 anahtarla geziyorum anahtar ışığı yanıyor sigortası varmı bilmiyorum sanayisi küçük bergama ilçesindeyim anlayan usta bulamadım küçük bir ilçede bergamadayım yardımcı olabilecek varmı rica etsem
Bende dikilideyim. Bergama da anlayan usta var mı bilmem. Krank sensörü sizin sorunu yaratıyor yüzde 99 oranda ama sensörü değiştim diyorsunuz. Sizin obd girişi destekliyor mu bilmiyorum ama alttaki linkteki gibi bir arıza tespit cihazı lazım size. Linktekini alın hatta olmazsa iade edebilirsiniz. Yorumlarda gördüm. Neyse demem odur ki krank mili sensörü hatası araç çalıştığı zaman silinir ve siz tamircide iken gözükmez. Araç çalışmıyor iken arıza tespit cihazı bağlarsanız arıza kodunu görüp daha iyi bir teşhis yapabilirsiniz. https://www.hepsiburada.com/viecar-...5?magaza=Kaplantis&url_src=and-product-detail
çalışmadığı zaman enjektör rekoru gevşetip mazot geliyor mu kontol edin. eğer mazot gelmiyorsa deponun içini ve pompayı kontrol etmeniz gerekiyor.