Herkeze Merhaba, 2007 Santa fe aracımın teyp söküp dokunmatik ekranlı multimedia almak istiyorum. Yakin zamanda A101'de 7inc lik bir urun uygun fiyata satisa cikacak. Sizce 7 inc lik bu cihaz aracima olur mu?
merhaba, olur ancak ucuz cihaz takmamanızı öneririm. android işletim sistemli kaliteli bir cihaz baksanız daha iyi.
Internette yorumlar guzeldi. Ortalama 800 liradan basliyor ve 2000tl fiyatlara cikiyor. A101 350tl fiyat olcak is gorur sanirim. Tek dusuncem inc olarak di oda olur diyorsunuz.
7 LİK OLAN uyum sağlar fakat uygun çerçeve bulabilirseniz 8 lik 9 lukta takılabilir benim 2004 kasaya 7 likte oluyor 9 lukta önemli olan çerçeve
Junsun v1 pro 9' ,4GB-RAM ,64GB-ROM ,4G+WIFI . Yaklaşık olarak 2300tl . Tavsiyem kaliteli bir multimedia alman,hem ucuz olsun,hemde kaliteli olsun diye bir sey yok. "Bozuk et tencereyi kokutur" sözünü unutmayalım. Изпратено от моят SM-G960F с помощта на Tapatalk
Çinden sipariş verdim,çerçevesi dahil fiyatin içinde. Polonyada stok var ,o yüzden iki haftada geldi Bulgaristan'a. Изпратено от моят SM-G960F с помощта на Tapatalk