107 dizel araç 4 parça boyalı 4.000 TL hasar kaydı var uygun fiyata verecek 21.000 tl ye alınırmı sizce Baş belası ise hiç bulaşmayalım yani
Dizel motor 100 000 devirdiyse Rus ruleti gibi bir durum , ya boş kovan gelir oh dersiniz ya da dolu kovan gelir yandım Allah bile diyemezsiniz . Risk almaya değer mi onun kararını siz verin.
daha iyi anlatılamazdı. bir sıra bende çok düşünmüştüm. 1.4hdi 54hp psa motor yürüyen kaporta toyota aygo bakımları zamanında yapılmış bir araçsa değerlendirilebilir bence.yakıtı baya düşük,şehir içi aranan kan bence
Fiyatı piyasanın şu şartları için güzel, araç biraz küçük ama şehiriçi kullanılacaksa sorun olmaz ama bakımlı ve temiz bir araçsa alın derim.
Fiyatına göre değerlendirmek lazım... Bence fiyatına göre iyi. O fiyata daha dandik araçlar veriyorlar... PSA grubuna ben biraz mesafeliyim ama mesela Citroen C1 dizel + yazılımlı bir araca binmiştim çok hoşuma gitmişti
pardon abi benim dediğim c2 imiş Tipi hoşuma gitmişti biraz kovaladım bir tanesini ama istediğim fiyata bırakmadı
ARAÇ temiz ise neden olmasın. PSA grup forda motor veriyor. Burda önemli olan aracın durumu ve bakımları ,turbo-egr-enjektör durumu. 190 000 de dokunulmamış sa patlamaya hazır bomba, Birde Fransızların hiç sevmediğim bir yapısı var. Elektrik aksamları, O kadar narin ki ! Bilmeyen kurcaladı mı yandı gülüm keten helva. Elektrik aksamı ile oynanmamış olmalı. Önemli mevzu
Bu aracın en büyük artısı Toyota Aygo altyapısını kullanması. Fiyat makul, araç temizse bence alınabilir, şahin doğanlar kaç para olmuş zaten