Araca paspas alacağım önceki paspas yırtıldı ve paspas lazım kauçuk olsa daha iyi olur önerilerinizi fikirlerinizi bekliyorum.
Tavsiyem Bizymo marka Getz için üretilmiş paspas almanız. Ben önceki yıllar Accent için aldım. Şekline uygun güzel bir paspas. Ama fiyatları artmıştır. Hiç paspas yoktu araçta. Uyduruk paspaslar kullandım. Şimdi rahatım.
katılıyorum .. ayrıca 2010 model (65 hp) 1.5 dizel getz için araç genel aksam vida tork değerlerini paylaşabilirmisiniz tesekkür ederim..
Vida tork değerleri benim de aklıma takılan bir şey ama hiç bilmiyorum. Kendi aracımızınkini de. Bu forumda onun hakkında bilgi yoksa birileri paylaşmalı o zaman.
Kendi aracımızınkini sordum yoktu. Kauçuk ve halı orijinal paspası çok nadir olmalı. Getzinkini bilmiyorum. Serviste pahalı olabiliyor çoğu parça. Ufak tefek ya da büyük eksik parçalar için servise gidiyorum.
Başkan. Era kasa Accentlerin bazı parçaları milenyumla aynı olabilir mi merak ediyorum. Cıvata kapağı, tapa gibi parçalar. Eralar çok kapsamlı araçlar olmalı. Yıldan yıla değişmiş ve yaşlanmış gibiler. Kitap gibi arabalar. Sanırım şu parça bunlarda var. Ön emniyet kemeri cıvata kapağı. Nadir olduğunu düşündüğüm aradığım bir parça. Serviste bu eksikleri gözden geçireceğim. Parça kodu aynı olmalı. Yeni Hyundai'lerde kaldırılmış olmalı.