Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2007 Fd I30 Rolantide Titreme Ve Sarı Motor Arıza Işığı

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda altay03 tarafından 4 Ağustos 2019 tarihinde açılan konu

1. altay03

altay03 Yeni Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Altay Çetin
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    İ30 1.6 (2007-2012) FD
    Merhabalar , sahibi olduğum fd kasa 2007 model 1.6 benzin (lpg yok) 187.000 km otomatikv i30 aracımı 2 aylığına yazın güneşin altında bırakmıştım. Dün gece çalıştırdım gün boyu kullandım hiçbir sorunu yoktu . Bu akşam seyir halindeyken bir anda motor titremeye başladı ve Sarı ikaz ışığı yandı. Gaza bastığımda zor devirlendi ve gözle görülür derecede performans düşüşü oldu .Motoru durdurdum çalıştırdım rolantide titreme yapıyordu. Motor yağına suyuna vs baktım sadece a/t oil yazan kısım sanırım azalmış gibi duruyordu . İnternetten baktım bir kaç yerde benzer olaylarda buji sorunu yazmışlar ancak emin olamadım bir bilgisi ya da yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum , iyi forumlar...

2. <<bülent>>

<<bülent>> Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,905
    Ad Soyad:
    Bülent Nur
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.6 (2006-2012) MC
    Servis veya sanayide bilgisayara bağlayın çıkan hata kodunu nette aratin veya buraya yazın, a/t oil otomatik vites yağ kabı olması gerek bujiyle alakasi yok düzenli seviyelerinin kontrolü gerek.

3. koreci

koreci Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,716
    Ad Soyad:
    ramiz seymen
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    En net hata kodu okumak olur, tahmini tarafı ise ateşleme bobini, buji, kablo olabilir...

mehmet_sert bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş