MERHABA arkdaşlar benim sorunum şöför koltuğundan sarsılmalarda ve yaslanma sırasında ses gelmesiydi. Bu ses metal metale sürter sesi gibibir şey bir kaç defa servise gittim garanti kapsamında şöför koltuğu kızağını değiştirdiler. Ama nafile başka servise gitiim durumu anlattım şöför koltuğu sırt süngeri değişebiliyormuş büyük ihtimalle ondan yapar dediler. Ne dersiniz başıan gelen oldumu. Birde korkom sünger sökülüp takılması kolaymıdır orjinal gibi olurmu. Bu arada araç daha 42000 km de. Teşekkürler. Sorunsuz ve kazasız yolculuklar.
Aynı sorun benim arabamda da var. 2011 model era team. Koltuğu komple söktüler iç aksamını komple değiştirdiler düzelttiler, Süngerleri söküldü, tekrar takıldı v.s 3 gün sonra yeniden başladı ve hala gacır gucur sesler geliyor. yaza doğru yine bigün bırakacam bi daha yapsınlar...
Hangi ilde hangi servis neden yapıyormuş kronik olsa hepsinde olur servise bir sorsaydınız belki sünger değildir tahminim tellerde sorun oluyor ses sünger sei değil gıçç gıçç metal sesi ayıp ya sıfır arabada bu hyundai çok seviyorum fakat komik arızalrı var.. Teşekkürler.
Gittiğim servis İstanbul Hyundai Maslak ( https://maslak.hyundaiplaza.com.tr ). Servis ile görüştüm koltuğun aksamında boşluk olduğu için bu sesleri yaptığını söylediler ve sonrasında koltuğu komple söktüler. Onarımdan sonra gayet iyiydi ve koltuk gayet sıkı duruyordu. 3-4 gün sonra aynı sesler başladı ve devam ediyor. Bende alıştım sanırım pek duymaz oldum Hakkaten çok komik şeylerden sorunlar yaşıyoruz. Örneğin sağ cam regülatörü. 2 kere değişti, yine ses yapıyor. Son 5 aydır falan AG-GE den yeni regülatör çıkacak diye bekliyorum. Herhalde daha çok beklerim diye düşünüyorum... Düzenleyen : gurcanbulut
Bizim arabada da(2007 select) oluyordu. Babamın biraz kilo sorunu var ondan oluyordur dedik ve üstüne gitmedik. Şimdi o ses daha da azaldı. Bilgilerinize
Anladım deneyip göreceğiz inşallah hallederler havalar düzelsin baktıracağım. Tüm arkadaşlara teşekkkür eder kazasız sürüşler dilerim. Konu Kapanmıştır.