Arkadaşlar aracımı değiştirdim 2007 dizel era aldım performansı çok iyi ama çukurlarda önden arkadan küt küt sesler geliyor önden daha fazlaneden olabilir yardım bekliyorum viraj denge demirindeki burçlardan olabilirmi bu seslerden şikayetçi olanlar varmı eski aracım 99 1.5 yumurta kasa idi onda bu gibi sesler yoktu yardım bekliyorum amortisörlerden mi yapar neden yapar? ön tekerlere bakıldı boşlukta yok aracı çok sevdim ama bu sesler beni rahatsız ediyor ayrıca yumurta kasanın onarım klavuzu vardı eraların yokmu ? Düzenleyen : ressamyuva
aracımı yeni aldım garantisinin devam edip etmediğini bilmiyorum telefonla sorsam öğrenebilirmiyim acaba
aracın 100000 km yapmadı ise ve bakımlara serviste girmiş ise garantisi devam ederdir.Telefonla Bilgi Alabilirsinizzz..Bu arada dışarıda tek bi bakım yaptırdıysanız bi dahaki bakıma kadar çıkabilicek arızlarda garanti dışı kalır.bi dahaki bakımını serviste yaptırırsan garantiye döner arac Düzenleyen : efe34
serviste tanıdığınız veya servisdekilerden birini tanıyan biri varsa yapılabilir..burada olsan ben yaptırırdım açıkcası servisdekilerin hepsi kafadarım
Garantiden çıkan araba tekrar garantiye girmez.Bunu dışarda bakım yaptırırken düşünecektiniz,şimdi gidip cebinizden parayla yaptıracaksınız!!!!
Ben garantiden çıkan araba tekrar garantiye girermi demiyorum şikayetlerim için gitsem anlarlarmı diye soruyorum büyük ihtimalde anlamıyacaklardır.Ayrıca forumda ne kadar servis aşığı ,servise kazıklanmaya meraklı olanlar var yaptırdığım bakımı dışarda 100'e serviste en az 200'e belki dahada fazla fiyata yaptıracaktım niye daha fazla para ödeyeyim
Dışarda bakım yaptırdığıun usta veya parça aldığın yer sattıkları mallara veya yaptıkları işlere garanbti veriyormu?Tabiki vermiyor....Ama serviste vida bile sıksalar garantisi var bir sorun olduğunda gerekirse ücretsiz şekilde en pahalı parçayı bile değiştirirler.Ama sizin gibi bikaç tane bu olayı anlamayan halende anlamamak için çabalayanlar var,yanlış yaptığınızın farkında değilsiniz.Servisin 150 tlye yaptığı bakımı dışarda 100 tlye yaptırınca büyük kar etmiş sanıyorsunuz kendinizi,kazıklanmak denmez buna 50 tl için herşeyden vazgeçmem arkadaş..... bunun servis aşıklığıyla falan ilgisi yok Düzenleyen : mmt.88
Hem servise gidenlere laf at hemde servise gitmek için yalan uydur.Biraz dürüst ol.Plakanı söyle seni ihbar edeceğim.Servise gidenler hakkında kötü yorum yapamazsın
konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok kim nereye yaptırıyorsa yaptırsın herkes kendi cebinden veriyor konu dallandı budaklandı zaten