2007 1.5crdi vgt era aracımın mazot göstergesi bazen yükseliyor bazen aşagıya iniyor. fakat çeyrek deponun altına inmiyor. elektrikçiye ... beyinciye.. göstergeciye.. vs.. gitmediğim yer kalmadı. şamandırayı değiştirdim olmadı. soketleri devre temizleyiciyle temizledim olmadı... şamandırayı söküp dışarda hareket ettirdiğim zaman gösterge buna bağlı olarak hareket ediyor. aşşagıdayken yakıt lambasını yanıyor. fakat montajını yapınca kafasına göre yükselip alçalıyor. menzilde buna bağlı olarak sürekli değişkenlik gösteriyor. bir kaç kez yolda kaldım... bu sorunu nasıl çözebilirim serviste fiyatlar çok yüksek yardımcı olabilecek kimse varmı?
Samandira sensorunun negatif baglantisi sikintili olabilir. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ilginiz için teşekkür ederim. şamandıra sensörü koltuğun altındamı şamandıranın üzerindemi biraz bilgi verebilirmisiniz. nasıl halledebilirim
Selamun aleyküm aranıza yeni katıldım ve şamandıra konusu gördüm yeni açılmış bi konu galiba aynı sorun benim arabamdada var aynı model kesin çözümünü bilen yardımcı olursa çok çok sevinirim...
Bende de aynı sorun var dün kullandım ışık yeni yandı bugün cizgi yukarı cıkmış ışıkta yanmıyordu az daha yolda kalıyordum istop etti yolda iki kere