Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2007 crdi Eranın İLK servis bakımı kaç km yapılack

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda hakhan007 tarafından 12 Eylül 2008 tarihinde açılan konu

1. hakhan007

hakhan007 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracım su anda 5000 km de gayet düzenli ve temiz binildi Asfalttan hiç inmedi servis bakımı için garantinin devam etmesi için kaç km servise gitmem lazım araba hiç yorulmadı daha fabrikada koydukları soğutma suyu gram eksilmedi bu ilk servis bakımında ne gibi işlemler yapacaklar benden ne kadar para alacaklar bilmem gereken klasik servisçi uyanıklıkları nelerdir deneyimli abilerimiz yazarsa seviniriz ilginize teşekkurler

KONYA ANTALYA SERVİS önerilerinizede açığım

2. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    kardeş aracının her 15,000km veya 1 yılda servise girmesi gerekir.aracı alalı 1 yıl olduysa servise ilk bakımını yaptıracaksın.ilk bakımda yağı,hava ve yağ filtresi değişir.170 ytl gibi bir para ödersin.bu kadar..

3. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bunuda Antalya Doğan Makina servisinde yapabilirsin. Akdeniz Sanayi sitesinin içinde. Kerim Bey var. Bana çok yardımcı oldu. Sanada yardımcı olacaktır...

4. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    1temmuz2007çıkışlı 2008era var bende 1yaşını doldurunca bakıma girmek gerekiyor benimkide 5000deydi
    yağ, yağ filtresi, yağ tıpası, contası, hava ve polen filtresi değişti disklere fln bi sprey sıktılar tozu temizleyip koruma sağlıyormuş sağını solunu kontrol ettiler teste çıktık debriyajı yemişiz ufaktan başka bir sorun yok 2gün önce randevu almak için gittiğimde polen değişecek dememişlerdi tek çekim 150demişlerdi dün gittiğimde polenide değiştirince fiyat 180i geçti garantide bi abi var sağolsun onun yanına gittim biraz indirim fln ayarladı 156,56ytl tek çekim ödedim
    tabi benim araba benzinli dizelde fiyat değişir ama fiyatlar çok değişken mutlaka bütün yetkili servislerden fiyat al nakit ödeyeceksen 10-15ytl iskonto uygulayabiliyorlar
    1.4 için istanbuldan aldığım fiyatlar 200-150-176-160-150 birde gebzede görtan var orayı aradım 88ytl dediler ama hem 40km git-gel yapmak istemedim hemde arabayı servise alıyolar sonra göremiyorsun neler yaptıklarını oyüzdende güvenemedim pek açıkcası

5. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    gör-tan o kadar ucuz mu yaw..ben 5000de gttim yağ ve yağ filtresi değiştiler 115ytl aldılar..
    Düzenleyen : 41 YSF 87

6. serhan

serhan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Anıl Serhan ALPHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    telefon ettiğimde serviste bi bayan vardı 5000kmdeyim aracım senesini doldurdu bakıma geleceğim dedim direk 88ytl dedi o kmye bakarak sadece yağ değiştirmek için belki o fiyatı vermiş olabilir sen söyleyince aklıma geldi böyle olmuş olabileceği. ama bakım için okdr km gitmeye gerek yok diye birdaha arayıp netleştirmedim 1saatlik işçilik bile 40-50ytlden aşağı değildir ki bakım 1saat sürüyo detaylı yapıldığı zaman komple bakımı 88e yaptıklarını duyunca dedim üstünkörü yapıp bi yağını değiştirip yolluyolardır diye düşündüm

7. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    şaşi numarasında 2007 geçiyor değilmi?

yani temmuzda bir üst model çıkmaz,şaşide 2007 gözükür,ama 2008 diye geçer.

Bu Sayfayı Paylaş