Herkese merhabalar. Merak ettiğim bir konu var. Sağda solda carbon clean yaptırmanın faydalı olduğu yazıyor. Merak ettiğim şu 2007 model CRDİ eram 81.000 de bu durumda carbon clean faydalı olur mu?
valla benım araba 65000 kmde iken yapmadılar. bellı bı km olunca ve bu kmye kadar hıc yapılmamıs ıse sıkıntı olabıler dedıler. Bence hıc bulasma.
Ben diğer aracıma 80 bin kmde iken yaptırmıştım eğer iyi bir ustaya yaptırısan ve würth marka ürün kullanırsan faydasını görürsün.Ben o zamanlar 100 liraya yaptırmıştım şimdide aynı fiyata yapılır. dışarda 30 liraya 50 liraya yapanlara sakın yaptırma boşa paran gider... 90 bin km ye kadar faydasını görülür,90 bin kmden sonra yaptırmanın faydası yoktur.Ben 80 bindeyken aşırı derecede faydasını görmüştüm,araç duman atıyordu duman atması bile kesilmişti.Kısacası iyi katkı iyi usta olursa mutlaka yaptır
Ben de aracıma carbon clean yaptıracağım ve biraz önce Bosch Car Service'den fiyat aldım ve 100+KDV dediler. Bu konuda Bosch Service'i tecrübe edenler var mı ve fiyat normal mi? Açıkçası biraz pahalı geldi. Bu arada işlem 1-1,5 saat kadar sürüyormuş.