Merhaba arkadaşlar herkese hayırlı aksamlar 2007 model accent era aracımın cd girişi çalışmıyor yeni teyp almak istiyorum ama orjinalliğininde bozulmasını istemiyorum.2010 model era ların orjinal teyibi benim araca uyar mı bilen yada deneyen var mı. şimdiden teşekkür ederim.
Uyar ama 2010 modellerin iç aydınlatması mavi sizin aracınızınki yeşil olduğundan biraz garip durabilir 2008 in 2. kısmında çıkan eralarda aydınlatması yeşil ama görünüm olarak 2010 modellerinkine benzeyen teypler var onlara bakabilirsiniz. Sent from my iPhone 5S using Tapatalk
bilgilendirdiğin için saol dostum.aydınlatma pek problem olmaz diye düşünüyorum.Akşamları göze çarpar ama olsun
Aracim 2009 model orjinalinde nasil bir teyp vardi bilemiyorum ama aldigimda getz teybi takiliydi ve yerine oturmuyordu orjinal double teyp aldim yesil isikli ve soketi birebir uyunca kendim taktim hersey calisti sorun cikmadi
Eranin orijinal double teyplerinde 2 renkte var sahibinden üzerinden bakabilirsiniz 200-250 TL gibi fiyatlara satiliyor
2007 model eranın teyp ini 2008 model eraların usb girişli olanlarla değiştirdiğimizde sıkıntı olurmu usb çalışıyormu