Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Tucson Kalorifer Açınca Gelen Ses

'Tucson Forum - Club' forumunda celikk tarafından 20 Kasım 2016 tarihinde açılan konu

Tags:
  1. celikk

celikk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    merhaba arkadaşlar. 3 yıldır 2006 dizel 2.0 tucson kullanıyorum. aracı aldıgımdan beridir özellikle kışın kaloriferi actigimda, çukurlardan geçerken ve aracin hafif yukarı asagi salınımlarında bile sag airbagin icinden cik cik ses geliyor (ön göğüs torpidonun içinden). kuş sesiyle suyu elinle çektiginde gelen su sesi karışımı bişey. bazen delirtiyor. yazın pek olmuyor bu ses arada bir. torpido kapagının üst kısmına yumruk attıgım zamanda duyuyorum bu sesi sanki boşta gevşek bişey varmış gibi. arabadaki bütün eşyaları boşalttım denedim gene var. serviste bir sorun bulamadılar. sanayidede ustalar bişey bulamadı yada ugraşmak istemedi. böyle bir sorun yaşayan var mi? sürerken dikkatimi dağıtıyor.

2. Windofhange

Windofhange Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    156
    Ad Soyad:
    Ayten
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Tucson (2004-2009)
    bu 2006 lar hepmı sorunlu yahu benımde aır bag ısıgı yanmıyor :( aır bag den ses gelıyorsa aman diyeyim hemen baktırın saglam baktırın ama kaza esnasında acılmaya bılır sürüş esnasında ise anıden acılabılır kazaya sebebıyet verebılır lutfen önem verın vakıt ayırın ve gıdın derım gösterın ..

Bu Sayfayı Paylaş