Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

2006 Model VGT Getz Opet'ten Euro-Diesel aldım.Arabanın motor arıza lambası yandı.Yardımlarınızı bek

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda delgado5445 tarafından 30 Mayıs 2012 tarihinde açılan konu

1. delgado5445

delgado5445 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Evet arkadaşlar 2006 vgt 88 lik getz aracımvar. Normalde hep total den excellium alırım ve müthiş derecede memnunum 2000 devirin altında hiç bir şekilde homurdama filan olmuyor şidettle öneririm dün akşam mecbur olarak opet ten almak zorunda kaldım yoksa mazotum biticekti.Total baya uzaktı. Neyse aldım ben mazot ışığı yanıyordu bitmek üzereydi 50 TL'lik aldım. Sonra 20 km filan gittim uzun yol.Bi sıkıntı yok. Sonra ne olduysa birden araba 100 km ile giderken stop etti ve direksiyon kitlendi.Neyse durdurdum ve tekrardan çalıştırdım.2-3 km gittim tekrar aynı şey istop etti.Neyse tekrardan çalıştırdım.Sonra bi 40 km gittim istop filan etmedi daha sonra gösterge paneline bir baktım sağ tarafta koç boynuzu gibi olan simge kitapçıktan baktım motor arıza lambasıymış yandı ve sönmüyor gerçekten yardımlarınızı bekliyorum yarın sabahtan yetkili servise gidicem aracım yetkili serviste yaptırıyorum her şeyini niye böyle oldu anlamıyorum opet te kötü mazot satmaz kanımca yardımlarınızı bekliyorum.Teşekküler

2. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Büyük ihtimalle Opetten değilde aldığınız istasyondan ötürü oluşan bir durumdur eğer elinizde yakıt aldığınız fiş vs varsa gerekli kanuni işlemleri yaptırım yapabilirsiniz... Geçmiş olsun...

Aynı durum benimde BP istasyonunda olmuştu...

3. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Geçmiş Olsun

4. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Geçmiş olsun... Aynı şekilde bende total excellium kullanıyorum .. sıkıntısız temiz bir mazotu var.. Aracı göstermiştim ustaya enjektörler hiç kirlenmemiş şaşırmıştı :) Ancak grafft dediği gibi istasyonla ilgili bir durum... opette o kadar kötü bir firma değil

Bu Sayfayı Paylaş