Ben fazla yük taşımıyorum araç fazla zıplıyor bana göre gecen makas burç lastiklerini değişimi için makasçı ya gittim ona da söyledim zıplıyor diye makasa ayar yaparız gerekirse 1 tana sini daha ince makasla degiştiririz o zaman zıplamaz daha yumuşak olur dedi bu ne kadar doğrudur işe yarar mı sürüş için bir sıkıntı yaratır mı
Yurtdisinda bagimsiz , helozonlu sistem var ama yuke gelmez . Transporter gibi 5 kisi bindimi oturur yere HTC Wildfire S A510e cihazımdan gönderildi
Ersinin dediği doğru.Çıkma grand saloon makası bulursanız onu taktırın güzel olur.Bu konuda ben tecrübeli sayılırım çünkü arka makasın birisini aldırdım.O şekilde 1hafta gezdim,araç hem çok alçalıyor hemde çok az bir yükte inanılmaz şekilde çöküyor.1hafta sonra makasları geri taktırdım.En güzel yollardan biriside arkaya 100kg ağırlık koymak.Ama sakın makası söktürmeyin.
makasların tamamını sökmüyor bir tanesini daha incesi ile değiştiriyormuş ne kadar faydası olur bilmiyorum konfor artacaksa yapılabilir
Benim ustada aynısını söyledi orta makası ince makasla değiştirelim ded 10numara olur dedi ama ben kendi makasını geri taktırdım.Sonuçta tek makas fazla etkilemez bence.Ayrıca yaptıracak olursan fiyat olarak 100tl demişti aklınızda bulunsun.
ben söktürdüm geniş taban lastik varken güzel oldu ama 6 kişi biniyoruz bi kasiste millet asfalta sürtüyomus gibi his yarattı , 2 kerede 500-600 kilo yük attım ekseni bozuldu sağ tarafın tekrar makascı ayarlama yaptı orjinaline döndürdük ha kesinlikle daha sökmem faydasından cok zararı var
trabzonda bir makasçı var tanıdık.yük makasını alıyor.makası kesiyor sadece ortası kalıyor.sonra h100 amortisoru takıyor.ayarını yapıyor.önüde torsiyonunu düşürüyor.araba alçalıyor ve yumuşak oluyor.ama dediği şu 5 6 ay sonra arabanın altı yıkılır.yük koyamazsın.dedim ne kadar dedi 800 900 kilo koyarsın yine.ama zararı var işte yapacak bişe yok