2006 Model CRDİ 74 000 km de gümüş gri araç aldım 4 parçada lokal boya var araç temiz km orjinal motor iyi begendim güzel gidiyor vites geçişlerinde şaft vurması var normal miş satış işleminde arçın kasko bedeli 14 bin lira yazıyordu ben aracı 15 750 aldım pahallı mı almışım acaba fikirlerini bekliyorum
araç içinize sindiyse verdiğiniz paranın pek önemi yok hayırlı olsun güle güle kullanın öyle durumlar vardırki piyasa değerine yada altına araç alırsınız 1.senesinde yaptığınız masrafları kaide aldığınız zaman bakmışsınız ki fiyat uçmuş
bu degerleri neye göre belirliyor onu merak ettim 15 gün önce skoda fabia 2006 sattım 19 bit tl ye satışta kasko bedeli 19500 yazıyordu bunu alırken tersi oldu o kafama takıldı araba güzel sıkıntı yok
İlan Sitesindeki Tüm Starexleri Topluyolar Araç Sayısına Bölüyolar , Ortalama Bir Rakam Çıkarıyolar. Tabi Sahibinden.Com Hayvan Gibi Kullanılmış İnsanlık Dışı İşkencelere Maruz Kalmış Starexler Kaynadığı İçin Boş Fiyatlara Satılıyor. Alanada Allah Akıl Fikir Versin. Verdiği Parayıda Masraf Ediyor.
Bence aldıktan sonra hiç düşünme, fiyat şöylemiydi, fiyat böylemiydi diye Hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin
Ben 1yıl önce sırf temiz diye 16bin verdim 2007model 98kmdeki aracıma.Fiyat normal hiç kafana takma.Bu paraya bu araçlar bedava bence.
Aracınız hayırlı olsun,gerçek anlamda temiz kullanılmış,sorunsuz bir 2006-2007 Starex panelvan crdi'ye 20000 tl bile veririm.